SAZNAJTE VIŠE

OSTAVILA HOLIVUDSKOG ŠMEKERA, SREĆU NAŠLA SA NJIM: Ljubavna priča Kirsten Dans je prava inspiracija! (FOTO)

Ove se godine prvi put dogodilo da su dva bračna para - glumci Kirsten DAnst i Džesi Plemons te Havijer Bardem i Penelopa Kruz- u istoj godini nominovani za nagradu Oskar za najbolje glavne ili sporedne glumce. Otkrivamo kako su se Kirsten i Džesi ‘spojili’ privatno i poslovno.

Ljubav
21:16h Autor:
OSTAVILA HOLIVUDSKOG ŠMEKERA, SREĆU NAŠLA SA NJIM: Ljubavna priča Kirsten Dans je prava inspiracija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mnogo je parova svojom ljubavi i svojim radom obeležilo društvo u kojem živimo, što samo govori u prilog tome da između ljubavnika koji se bave istim poslom, pogotovo ako je reč o onom umetničkom, vlada posebna vrsta hemije, ali i povezanosti.

Ove se godine prvi put dogodilo da su dva bračna para - glumci Kirsten Danst i Džesi Plemons ali i Havijer Bardem i Penelopa Kruz- u istoj godini nominovani za nagradu Oskar za najbolje glavne ili sporedne glumce. To nije prvi put da su parovi bili nominovani iste godine. Tako su do sada u istoj godini nominacije imali Anđelina Džoli i Bred Pit, Feank Sinatra i Ava Gardner, Mišel Vilijams i Hit Ledžer , Liz Tejlor i Ričard Barton...

Mogli bismo reći da Kirsten Danst nije baš imala sreće u ljubavi sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga, glumca Džesija Plemonsa.

Pre Džesija bila je u vezi s kolegama Džejkom Džilenholom i Garetom Hedlundom kao i frontmenom Razorlighta, Džonijem Borelom. Ali nijedna od tih veza nije išla tako glatko kao ona s Džesijem. Bila je to ljubav na prvi pogled jer je te 2015. godine, kada je upoznala Džesija na snimanju serije ‘Fargo’, Kirsten još bila s Garetom.

Već iduće godine raskinula je veridbu, a ona i Džesi priznali su da su par. Samo dva meseca nakon što je ostavila Gareta, viđena je kako ljubi Džesija. Nakon toga njihov se odnos razvijao munjevitom brzinom. Verili su se 2017., njihov prvi sin Enis Hauard rođen je 2018., a 2021. dočekali su i Džejmsa Roberta.

- Definitivno ćemo na kraju imati venčanje, ali verovatno malu ceremoniju kod kuće ili nešto intimno. Svakako ne veliko venčanje - otkrila je Danst 2019. godine.

Novinari su, naravno, odmah počeli da pišu da se par tajno venčao jer su počeli jedno drugo da oslovljavaju s ‘muž’ i ‘žena’, ali prošle je godine Kirsten stala na kraj glasinama o venčanju rekavši za Sandej Tajms:

- Udala bih se za njega sutra, ali želimo pravo venčanje. Jednostavno nismo imali vremena. Uostalom, želim da se zabavim na svom venčanju, a ne da platim slavlje za sve ostale dok sam ja trudna i gegam se do oltara - rekla je. Potvrdila je to i voditelju Džimiju Kimelu kada je rekla: 'Pa kako da se udam, stalno sam trudna.'

Bez obzira na venčanje, njihov odnos ne poznaje prepreke pa tako ni sitnu razliku u godinama. Džesi je šest godina mlađi od glumice - on ima 33, a Kirsten sa svojih 39 hrabro korača prema četrdesetoj. Ali za njih je to čini se razlika kojoj ne treba pridavati pažnju. Glumica neprestano hvali svog budućeg supruga pa je više nego očigledno da prema njemu gaji veliku ljubav, ali i veliko poštovanje.

- On je moj omiljeni glumac. S njim sam ipak napravila decu, tako da mi se jako, jako sviđa - rekla je u šali Danst u emisiji ‘Jimmy Kimmel Live’. Ali očigledno je da Danst ceni Plemonsa kao glumca i mimo ove šarmantne šale. Upravo ih je njihova profesija spojila.

- Najpre smo se nekako kreativno zaljubili i kao glumci. Našli smo se nakon ‘Farga’ i jednostavno sam znala da je sjajan i da ćemo raditi zajedno - priznala je Kimelu, ujedno otkrivši da je imala ‘Jesse Plemons binge’ nakon što je upoznala Džesija. Naime, pregledala je sve epizode serije ‘Friday Night Lights’ kojom se proslavio njen budući suprug, iako priznaje da se serije ‘Čista hemija’, koja je takođe obeležila njegovu karijeru, još nije nakanila da pogleda.

- Osećam se čudno zbog toga, ali to je poslednja stvar koju on želi da gleda sa mnom - otkrila je Danst.

Želja da glumi s ljubavi svog života ostvarila joj se vrlo brzo pa na Netflijksu možemo gledati vestern iz 2021. godine ‘Pasje šape’ u kojoj Danst i Plemons glume ljubavni par.

Iako je Kirsten istakla kako ne želi da ljubavne scene koje snima sa suprugom ispadnu otrcane, njihova hemija, kao i atmosfera koju stvore kada glume zajedno su neverovatni. Zatone čudi što su oboje nominovani za nagradu Oskar za uloge u tom filmu. Šta više, par već ima planove za nove poslovne saradnje, a bliski izvori otkrili su medijima da je njihova veza nakon zajedničkog filma još jača.

- Iskreno, da snimim scenu s Džesijem samo sam trebala da pogledam u njega i da čujem kako lepo izgovara rečenicu: “Jednostavno je lepo ne biti sam.” Nakon toga sam pomislila: “Vau, bolje da se pokažem jer je on tako dobar.” Jednostavno me je to dirnulo - priznala je Danst.

Ako nas pitate, čemu žurba s venčanjem kada je njihova ljubav već tako romantično ovekovečena na filmu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs