Saznajte koji su

Zaljubljen, a traži raskid: 5 razloga za ovo čudno ponašanje!

Momcima ponekad ni ljubav nije dovoljna da se zadrže u vezi
Ljubav i zavođenje
10:52h Autor:
Zaljubljen, a traži raskid: 5 razloga za ovo čudno ponašanje!
Foto: Shutterstock

Sigurno ste pitate, zašto bi muškarac ostavio ženu koja mu se dopada i u koju je zaljubljen. Odgovor je jednostavan: Iz dosta razloga!

Muškarci su mnogo racionalnija bića nego što mislimo i više razmišljaju glavom nego srcem. Tako da rečenica: "Nije do tebe, do mene je", u njihovom slučaju ne mora da bude laž.

Pročitajte 5 razloga zašto će muškarci prekinuti vezu sa ženom koja im se zaista dopada:

Fatalne za muški pol: Žene u ovom horoskopskom znaku su zavodnice bez premca!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. Seks nije sjajan

Nije redak slučaj da se 2 osobe odlično kapiraju, imaju sjajnu komunikaciju i kvalitetno provedeno vreme. A seks? Uprkos sjajnom psihičkom slaganju dešava se da na prvi pogled kompatibilni par u spavaćoj sobi je zapravo jedna velika nula.

Ponekad je samo to utisak jedne strane i bez obzira na sjajno slaganje van kreveta, ipak je ključno i ono što se dešava između čaršava.

Muškarcima za seks nije bitno da li je žena lepa: Ovo je glavni razlog!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. On želi da spava sa drugim osobama

Bez obzira na sjajan seks, muškarci nekad žele i više i bolje. I drugačije. Jedna studija je pokušala ovu potrebu da objasni muškom prirodom i da njima nije u krvi vernost.

3. Ne sviđate se njegovim prijateljima

Nisu svi momci isti i nije svima presudno mišljenje najboljih drugova. Međutim, moramo da naglasimo na momke kojima će rečenica “Brate, možeš ti to mnogo bolje” biti zapovest da potraže nešto što je njihovim ortacima bolje.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Njegova majka vas ne voli

Ne treba više objašnjavati. Ukoliko je mamin sin, a mama se meša u njegov život, budite srećne što vas je ostavio. Mišljenje roditelja i bliskih ljudi jeste važno, ali nikada ne treba biti presudno.

5. On ne može da izdrži da ste dugo razdvojeni

Ovo je jedan od najtužnijih razloga zašto se neki par rastaje. Veza na daljinu nije nimalo lak korak i par mora da bude dobro pripremljen i sa jakom željom i planom viđanja kako bi uspeli. Ukoliko on odlazi na drugi kraj sveta i nije siguran kada će se vratiti, najiskreniji način jeste raskid. Ako je daljina samo problem možda postoji i rešenje da se jednog dana ponovo spojite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs