Otkriveno

Ukras tela ili simbol lakog morala: Šta muškarci misle o ženama sa tetovažom!

U prvoj fazi, 31 muškarac dobio je zadatak da pregleda fotografije 59 žena i izdvoji najprivlačnije
Ljubav i zavođenje
21:34h Autor:
Ukras tela ili simbol lakog morala: Šta muškarci misle o ženama sa tetovažom!
Foto: Shutterstock

Postoje oni koji tetovažu smatraju divnim ukrasom tela, baš kao i oni koji misle da se tetoviraju uglavnom žene lakog morala i buntovnici bez razloga.

Mišljenja o tetovažama i danas su podeljena, kao i pre mnogo godina, pa je tim istraživača sproveo anketu o tome šta frajeri misle o tetoviranim ženama, a rezultati bi mogli da vas iznenade!

Naime, studija se sastojala iz dva dela. U prvoj fazi, 31 muškarac dobio je zadatak da pregleda fotografije 59 žena i izdvoji najprivlačnije. Grupa od 11 žena koje su ocenjene kao najprivlačnije poslate su na sunčanje na plažu, od čega su pola vremena imale privremenu tetovažu na donjem delu leđa.

Ispostavilo se da su muškarci bili spremniji da istim ženama pristupe dok su bile tetovirane. Takođe, vreme koje im je bilo potrebno da skupe hrabrost da im priđu, u proseku je bilo kraće kod tetoviranih žena, dok su se za one bez tetovaže pripremali za prilazak znatno duže.

Kada tetovaža ne predstavlja ništa: Beleg za celi život! (FOTO)

Druga faza studije sastojala se u anketi sprovedenoj između 440 mladića, prosečne starosti 22 godine. Svakome ispitaniku bile su pokazane slike 11 žena s plaže, od čega su neke bile uslikane sa, a neke bez tetovaže. Pitanje je bilo da li smatraju da imaju šanse za izlazak s dotičnom damom i da li smatraju da imaju šanse za seks na prvom sastanku.

Verovatno ste pogodili šta su rezultati pokazali - žene koje su imale tetovažu smatrane su laikm plenom! Za njih su ispitanici pretpostavili da će lakše dogovoriti izlazak i da će biti spremnije za seks na prvom sastanku.

Zaključak studije je bio da muškarci tetovažu na ženi percipiraju kao pokazatelj izražene seksualnosti i seksualne pristupačnosti.

Zbog svega navedenog, dame koje razmišljate o tetoviranju, razmislite o tome dva puta!

Bizarne tetovaže kao dokaz ljubavi: Da naša ćerka nikad ne pomisli da je drugačija! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs