Suprotan efekat

Uklonila strije, celulit i bore zbog muža: Ovakvu njegovu reakciju nije očekivala! (FOTO)

Klijentkinja je od fotografkinje zahtevala da ukloni sve njene mane, ali kada je njen muž video slike, nije verovao svojim očima
Ljubav i zavođenje
19:02h Autor:
Uklonila strije, celulit i bore zbog muža: Ovakvu njegovu reakciju nije očekivala! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Fotografkinja Viktorija Karolin odlučila je da sa svetom podeli jednu priču. Njom je ženama želela da poruči da moraju da prihvate svoja tela bez obzira na eventualne nesavršenosti, a muškarce da podseti da svojim partnerkama govore koliko ih vole.

"Imala sam dogovoreno snimanje u San Antoniju s jednom damom u srednjim četrdesetim. Bila je lepa, konfekcijski broj 44, prekrasne obline. Meni je izgledala kao boginja, ali poput većine žena, imala je jedan zahtev. Pogledala me je pravo u oči i rekla: "Želim da fotošopirate sav moj celulit, strije, moje salo i sve moje bore. Neka sve nestane. Želim se barem jednom osećam lepo."

Ne stidi se svojih strija: Slavna manekenka ponosna na svoje nesavršeno telo! (FOTO)

<\/div>

Uradila sam tačno to što je tražila", napisala je Viktorija. Klijentkinja je album s fotografijama poklonila suprugu za Božić, a tri dana kasnije Viktorija je od njega dobila imejl koji je uz dopuštenje bračnog para objavila u celosti.

"Pišem Vam zato što sam nedavno dobio album sa slikama svoje žene. Ne želim da mislite da se ljutim na vas, ali nešto bih želeo da Vam kažem. Moja supruga i ja zajedno smo od naše 18. godine i imamo dvoje predivne dece.Tokom godina smo imali mnogo uspona i padova. Znam da je želela da napravi ove fotografije kako bi malo začinila naš odnos. Ponekad se žali da joj ne govorim dovoljno da je privlačna i kaže kako me ne bi krivila da je zamenim mlađom ženom. Kada sam otvorio album, srce me je zabolelo.

Ogovarali je zbog izgleda u bikiniju: Odgovor majke petoro dece oduševio internet! (FOTO)

<\/div>

Te fotografije… lepe su i vi ste bez sumnje talentovana fotografkinja, ali na njima nije bila moja žena. Izbrisali ste svaku njenu "manu" i iako sam siguran da Vam je upravo to tražila, time ste izbrisali pola našeg života. Kada ste sklonili strije, izbrisali ste našu decu.

Kada ste skinuli bore, izbrisali ste dve decenije smeha i briga. Kada ste sklonili celulit, izbrisali ste njenu ljubav prema kuvanju i sve divote u kojima smo uživali tokom godina. Ne govorim Vam ovo zato da biste se osećali loše, samo ste radili svoj posao i ja to razumem.

Zapravo Vam pišem da bih Vam se zahvalio. Kada sam pogledao te fotografije, shvatio samo koliko je volim i obožavam baš takvu kakva jeste. Ona to tako retko čuje i zato je pomislila da ja želim da tako izgleda. Moraću da budem bolji i do kraja svog života slaviću nju i sve njene nesavršenosti. Hvala Vam."

Preotela ga od žene i otkrila kako je uspela: Bila sam ljubavnica, sada sam mu supruga!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs