Da li je moguće?!

Svadba se pretvorila u najgori košmar: Ono što je muž uradio ovoj ženi, gore je od horora!

Čovek koji je tako okrutan prema svojoj mladi na dan venčanja, ne može da se promeni, kaže psiholog
Ljubav i zavođenje
19:40h Autor:
Svadba se pretvorila u najgori košmar: Ono što je muž uradio ovoj ženi, gore je od horora!
Foto: Shutterstock

Čuli smo za svakakve primere upropašćenih venčanja i rušenja snova o najvažnijem danu u životu, ali ovaj definitivno zauzima prvo mesto!

Britanski The Sun prenosi jednu od najgorih iskustava koje mlada može da doživi, a ujedno i predstavlja najgoru vrstu muškarca na kojeg možete da naletite u životu!

"Moj san o divnom, belom venčanju pretvorio se u horor.

Imam 25, a on 31 godinu. Venčali smo se ovog leta. Dve godine sam štedela za veliki dan, dok je on svoj novac trošio na izlaske sa društvom.

Do Uskrsa, nije uštedeo ništa za salu, cveće i ketering, pa sam mu dala svoj novac, koji je takođe potrošio na izlaske. To sam saznala svega nekoliko dana pred venčanje, pa sam morala okolo da jurcam i nađem alternativu.

Poručila sam prelepu venčanicu od 800 funti, ali on me je ubedio da u lokalnoj prodavnici nađem jeftiniju alternativu. Na dan venčanja, pojavio se u skupcenom odelu, a mene ismevao zbog moje jadne haljine. Trebalo je već tada da rasturim tu svadbu, ali nisam imala kome ni da se požalim, jer je njegova porodica obletala oko mene poput telohranitelja, kako niko od moje porodice ne bi mogao da mi se približi.

Izdaja i poniženje kakvo se ne pamti: Šta je muž uradio ženi nakon 17 godina braka!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Toliko su pili i ružno se ponašali da me je bilo sramota. Jedan od njegovih rođaka započeo je svađu sa mojim rođakom, i porušili su cveće sa stola, kao i mladenačku tortu. Potpuno opušteno su otišli na podijum i počeli da igraju, a meni rekli da počistim.

U suzama sam krenula ka apartmanu u koji je otišao moj sada već muž, a tamo sam zategla najgori mogući prizor - njega sa jednom od deveruša!

Počela sam da plačem, zbog čega me je muž nazvao patetičnom. Rekao mi je da je deveruša mnogo zanimljivija od mene, i na kraju sa njom otišao u mladenački auto i pravo na more - na naš medeni mesec", požalila se anonimna devojka Deidri, psihologu koji komunicira sa čitaocima ovog portala.

"Čovek koji je tako okrutan prema svojoj mladi na dan venčanja, ne može da se promeni. Prema onome što ste rekli o njegovoj porodici, oni su i krivi što je izrastao u sebičnjaka. Ne čekajte da se promeni - to se neće desiti", odgovorila je Deidra.

(Stil.kurir.rs / The Sun)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs