Isprobajte

Suptilno zavođenje, najjače žensko oružje: Poželeće vas kao nikada do sada!

Pošto zna da ne može istog momenta da vas "zaskoči" bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive
Ljubav i zavođenje
00:14h Autor:
Suptilno zavođenje, najjače žensko oružje: Poželeće vas kao nikada do sada!
Foto: Shutterstock

Kad ste sa svojim dragim u javnosti, broj stvari koje možete da uradite da ga uzbudite višestruko se uvećava, piše Cosmopolitan.rs.

Pošto zna da ne može istog momenta da vas "zaskoči" bez posledica, obične, svakodnevne stvari koje radite odjednom postaju vrlo uzbudljive. Evo koje su to sitnice - iz muškog ugla!

IstezanjeIstezanje je seksi. Pokušali smo da saznamo zašto, ali rezultati pretrage su uglavnom snimci žena koje se istežu, a ne naučni radovi. Dakle, ne možemo da kažemo zbog čega je to tako, ali - seksi je.

Proždiranje pogledomI ovo je prosto još jedna činjenica. Ne govorimo o nevinom pogledu, nego onom iz kog će jasno pročitati vaše želje. To što ne može odmah da ih ispuni jer ste u javnosti izludeće ga.

Ovlaš dodirivanjeBilo koji dodir je seksi, ali posebno je vruć ako krenete grudima. Muškarci se izvinjavaju unapred za posledice.

Vađenje nečeg iz grudnjakaMuškarci misle da je ovo veoma seksi! Da li tu držite neki novčaničić za sitninu ili telefon? Poželeće da je on taj novčaničić ili telefon.

Ženskaroš bez premca: 4 osobine muškarca koji nikad neće biti samo tvoj!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Stavljanje karminaKarmin je seksi, posebno ako vaš muškarac ima oralnu fiksaciju.

Dodirivanje ispod stolaNe toliko lagano šutiranje, nego baš kliženje stopala uz njegovu nogu. Ovo će ga izludeti! Posebno ako ste se izuli. Muškarci ne znaju zašto je to tako, ali se slažu da je veoma seksi. Ipak, nemojte baš da odete nogom do kraja, niste sami u restoranu.

Naručivanje vrlo specifičnog pićaAko odete do bara i naručite tačno određeno piće, bilo to vino iz jedne određene godine, ili martini napravljen po vašim uputstvima, samopouzdanje i odlučnost privlače mušku pažnju.

Nošenje štikli i kratkog šortsaVaše noge nikad nisu izgledale bolje!

Otvorena priča o seksuSkoro da nije bitno šta je tačna tema, ali ako znaju da vam nije neprijatno otvoreno da ćaskate o tome šta volite u krevetu, a šta ne, muškarci će to definitivno videti kao plus.

IgranjePod pretpostavkom da niste baš očajna igračica, šta god da radite verovatno će ga napaliti. Dobro, možda čak i očajno igranje, ako je to ono što voli.

Srećnice uvek nađu ovakve muškarce: 10 stvari koje rade samo najbolji muževi!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs