Osvojen za celi život

Slučajno je ugledao zgodnu ženu u prodavnici: Ljubavna priča koja je zaludela internet! (FOTO)

Znate onu situaciju kada primetite zgodnu ženu ili muškarca i pomislite "Uh, blago onom ko je sa njom/njim..."
Ljubav i zavođenje
06:06h Autor:
Slučajno je ugledao zgodnu ženu u prodavnici: Ljubavna priča koja je zaludela internet! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jason Hewlett The Entertainer

Gledanje drugih žena jedan je od najčešćih razloga za bračne razmirice, prestanak komunikacije, raniji odlazak u krevet i, uopšteno, duge vožnje bez ijedne reči, danima!

Džejson Hevlet je srećno oženjen muškarac i otac četvoro dece, ali jednako je ranjiv kada je u pitanju gledanje drugih žena, baš kao i svaki drugi muškarac. Međutim, ono što se Džejsonu dogodilo, potpuno je promenilo način na koji gleda žene. U vrlo iskrenom postu, Džejson je priznao kako je, dok je stajao u redu za kasu, pogledao jednu jako zgodnu ženu.

“Stajao sam u redu, da bih platio par sitnica, kada sam ugledao tu jednu zaista zgodnu ženu, ispred sebe. Pomislio sam kako je srećan muškarac koji je sa njom, a onda, samo nekoliko sekundi kasnije, kada sam je malo bolje pogledao, shvatio sam kako gledam u vlastitu suprugu”, napisao je Džejson.

Igrom slučaja, zatekli su se u istoj trgovini. Između njih stajala je samo jedna osoba. Nakon što se zagledao u sopstvenu uprugu, pa shvatio kako to nije nekakva strankinja, koja ga je privukla lepotom, već njegova žena sa kojom ima četvoro dece.

Pokušao je da joj pošalje SMS, međutim, zatečen bujicom emocija koje je osetio prema njoj, odustao je od toga i samo je posmatrao.

Kad muškarac grli ženu, njoj rastu krila: Ako vas ovako grli znači da vas bezgranično voli!

“Bio sam zatečen njenom lepotom. Konačno sam je gledao drugim očima i nisam mogao verovati da je mene odabrala za svog čoveka. Iznenadilo me i to što me uopšte nije primetila. To je, u jednu ruku, dobro, jer znači kako ima oči samo za mene. U drugu, i nije toliko pohvalno, jer mora biti opreznija. Moraću joj kupiti džepni suzavac, za svaki slučaj”, napisao je Džejson.

Džejson se u postu prisetio svih svojih napora da današnju suprugu nagovori da izađu zajedno. Pomislio je kakav bi mu život bio da je nije osvojio.

Mamini saveti o ljubavi koje ne smeš propustiti: Ovako se ponašaj i voleće te zauvek!

<\/div>

Različite su mu misli prolazile glavom dok je posmatrao svoju, kako je napisao:”… nezavisnu, sposobnu, skromnu, zabavnu, slatku, ljubaznu i super ženu. Potom je uzela svoju torbu i otišla iz trgovine. Nisam joj ništa rekao, nisam joj se obratio. Samo sam ju posmatrao, zadovoljno, znajući kako je ova žena, moja žena!”, opisao je Džejson.

Opis ljubavi prema ženi privukao je veliku pažnju. Njegova supruga Tami bila je prijatno iznenađena kada su joj prijateljice rekle, što joj je suprug napisao na internetu.

Zašto moja žena plače: Urnebesni spisak jednog muža nasmejao milione! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs