Pokušajte

Šaputanje tokom seksa: Pet seksi uzdisaja koji će ga vinuti u nebo!

Isprobajte neki od ovih pet seksi uzdisaja i na taj način podstaknite partnera na još uzbudljiviji seks
Ljubav i zavođenje
20:54h Autor:
Šaputanje tokom seksa: Pet seksi uzdisaja koji će ga vinuti u nebo!
Foto: Shutterstok

Prema najnovijem istraživanju, ljudi koji u krevetu proizvode zvukove, imaju i bolje seksualno iskustvo. Zato vas ohrabrujemo da sav svoj užitak popratite i prigodnim uzdisajima.

Tihi uzdisaji

Čak i najtiši zvuk bolji je od potpune tišine. Zašto? Zato što je to neka vrsta komunikacije u krevetu, a ona će vas dodatno povezati sa partnerom. Uz to, na taj način daćete mu do znanja šta vam se sviđa više, a čega bi se zauvek trebao kloniti.

Da li imate seks sa onim pravim: 8 znakova ga razotkrivaju!

Šapat zadovoljstva

Komunikacija u krevetu je odraz komunikacije i odnosa u vezi uopšteno. Pokušajte da se otvorite prema partneru tokom seksa, baš onako kako biste mu se otvorili da vas u vezi muči nekakav drugi problem. Pokušajte da zaboravite na sramotu i da mu kažete sve što želite ili se jednostavno prislonite na njegovo uvo i tiho mu recite: „Sviđa mi se ovo“, ili: „Nemoj stati.“

Seksi uzdah

Možda je pogodio ono savršeno mesto, a onda prešao na nešto potpuno nezanimljivo. Kako biste ga ponovno odveli na pravi put, ispustite seksi uzdah kojim ćete mu dati do znanja da je ono što je pre radio, što god to bilo, ono što bi trebao nastaviti.

Oralni seks vodi u pakao: Reakcija turske voditeljke hit na internetu! (VIDEO)

Veselo „režanje“

Kad ste blizu velikog finala, dajte mu to do znanja slatkim i zavodljivim „režanjem“. Ispuštanje glasnijih zvukova pridoneće vašem opuštanju i samopouzdanju u krevetu, a njega ćete jako, jako uzbuditi...baš kao i sebe.

Veliko finale

Ako u krevetu baš i niste vokalni, vašem bi partneru moglo biti teško dokučiti jeste li doživeli orgazam. Većina frajera ima poprilično puno problema kod čitanja partnerki tokom seksa, čak i onda kad one sudeluju u komunikaciji, pa su uzdasi poprilično velika pomoć pri kraju, a vašem ćete partneru dati do znanja da stvarno uživate. Pokušajte se osloboditi. Sve je dopušteno – od strastvenog: „Ooo da“, pa do izmorenog izdaha.

Istina otkrivena: Kada i zašto muškarci plaćaju za seks!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs