Obratite pažnju

Prećutaće sa osmehom na licu: 10 stvari koje muškarac nikad neće priznati ženi!

Iako će neki muškarci možda malo da glume da im je žao što ostaju sami kad vi izlazite, u stvari uživaju u slobodi barem na jednu noć
Ljubav i zavođenje
14:26h Autor:
Prećutaće sa osmehom na licu: 10 stvari koje muškarac nikad neće priznati ženi!
Foto: Profimedia

Koliko god vas muškarac voleo i ludeo za vama, ipak postoji čitav niz stvari koje nikada neće izustiti u vašem prisustvu.

Svi oni imaju svoje male tajne koje ne žele da dele ni sa kim, naročito ne sa svojom nežnijom polovinom. U pitanju je njihova najstrožija intima koju moraju da drže isključivo za sebe jer bi svako dalje širenje i deljenje moglo da im dođe glave. Ne zato što je reč o preterano šokantnim stvarima, jer nije, već zato što je neke situacije prosto sramota deliti sa drugima.

Odmeravaju druge žene, ali nikada vam to neće priznatiBaš kao i zauzete žene, i muškarci odmeravaju zgodne dame. Jednostavno ih, baš kao i žene, privlači nešto novo, uzbudljivo, drugačije - zgodna žena koju će potajno odmeriti od glave do pete. Čak i kada su u srećnoj vezi, neće odustati od ove navike.

Pre nego što su stvari postale ozbiljne, proveravali su partnerkuGledali su njen Fejsbuk profil, guglali njeno ime. Znaju čak i šta je nosila na maturskoj ili pak poslovnoj zabavi. Možda zvuči zastrašujuće, ali neke fotografije partnerka je i stavila da bi je drugi ocenjivali.

Orijentalna astrologija: Kako da svoj bračni život dovedete do savršenstva!

Krišom gledaju filmove za odrasleNe prečesto, ali povremeno. I žele da i vi to normalno prihvatite. Štaviše, hteli bi da im se i partnerka pridruži u gledanju omiljenih filmova.

Obožavaju kada imate svoje izlaske s prijateljicamaIako će neki muškarci možda malo da glume da im je žao što ostaju sami, u stvari uživaju u slobodi barem na jednu noć. Vole s vremena na vreme da ostanu sami u stanu, uživaju u utakmici, seriji ili igrajući video igre.

Užasava ih klupko kose u slivniku kupatilaOvo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerka trpi mnogo neprijatnosti zbog njih.

Nisu ljubitelji karminaNaročito se užasavaju kad ih partnerka, nakon što ga obilno nanese, poljubi. I 10 minuta nakon "obojenog poljupca" imaju osećaj da im je karmin na usnama.

Bila si srećna sa njim: Veruj, bićeš srećna i bez njega!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Primećuju kada im drugi muškarci odmeravaju devojkuI te kako vide kada im neki drugi muškarac uoči i odmeri partnerku. To saznanje im alarmira ponos i ljubomoru i okidač je za mačo zaštitnički stav.

Vole komplimenteVole kada im partnerka kaže da izgledaju dobro, da su zgodni, neodoljivi. A, naravno, obožavaju i komplimente na račun seksualnih veština.

Nervozni su kada prvi put vode ljubav sa ženomPremda izgledaju samouvereno i kul, razmišljali su o tome kako im je partnerka zgodna i bojali su se da se seks ne završi prebrzo i da ne ispuštaju čudne zvukove.

Nisu uvek raspoloženi za seksPremda je uvreženo mišljenje da su muškarci uvek spremni na seks, to je daleko od istine. Partnerku nikada neće odbiti, ali izvedba zbog umora ili stresa neće uvek biti na nivou.

Jezik ljubavi: Ovih 5 reči čine vezu jakom i stabilnom!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs