Sreća

Prava ljubav je došla tiho: Evo kako da prepoznate istinsku i sudbonosnu ljubav!

Postoji ona poslovica da za sreću treba malo, e pa ova priča je upravo o tome kako da prepoznamo sreću
Ljubav i zavođenje
20:48h Autor:
Prava ljubav je došla tiho: Evo kako da prepoznate istinsku i sudbonosnu ljubav!
Foto: Thinkstock

Ljudi širom sveta se zaljubljuju svaki dan. Ljubav nije retka na ovoj planeti i potpuno nam je besplatna, prenosi cosmopolitan.rsMeđutim prava ljubav jeste!

Prava ljubav je ljubav koja traje bez obzira na kakve nas testove život stavlja.

Ona je prilagodljiva, stalno se menja, stalno raste... I verovali ili ne, neverovatno je retka zato što je potrebno mnogo vremena da se razvije. Potrebno je da godinama budemo sa nekim kako bi zaključili da to nije bilo koja ljubav, već ona prava vredna svake žrtve i koja nema rok trajanja.

Pravu ljubav nije moguće naći, prava ljubav se gradi…polako i sa dosta stpljenja i truda.

Upoznali su se u vrtiću i od tada su nerazdvojni: Dokaz da prava ljubav ipak postoji!

Kada se prvi put zaljubimo, svet postaje najdivnije mesto za život i sigurno vam se to desilo više nego jednom. Sunce sija samo za nas i nijedan problem ne izgleda veliko.

Prosto je neverovatno kako nešto jednostavno poput ljubavi ima tako snažan efekat da nam ulepša svaku sekundu života. Međutim, tek kada izgradite pravu ljubav možete reći da ste ispunili svoju misiju na ovoj planeti.

Kako i kada da znamo da pored sebe i u svom životu imamo pravu ljubav?

Setite se kako vam je bilo na početku veze... Setite se neverovatne potrebe i gladi za voljenom osobom, želje da upoznate svaki deo te osobe i one slatke misterije zašto ne možete.

Šta se dešava kada upoznate sve mane i vrline voljene osobe? Taj period je ključni u svakoj vezi, jer će on odrediti da li će ljubav prerasti u nešto više ili će se naprosto ugasiti.

Navika, strah od samoće ili prava ljubav: Ovo su glavne razlike!

Prava ljubav je izgrađena na poverenju i poštovanju, a za tako nešto je potrebno vreme i nakon ključnog perioda.Kako bi došli do stadijuma da partnera pored sebe možete smatrati i zvati PRAVIM potrebno je da verujete da vas on neće izdati i izigrati vaše poverenje. Potrebno je da verujete da će on tu biti uvek i u svim situacijama. Potrebno je da verujete da je on vaše rame za plakanje i da od njega nećete doživeti razočarenje od kojeg se ne možete oporaviti.

Ovaj nivo poverenja i poštovanja zahteva vreme i trud, zato se kaže da pravu ljubav treba izgraditi, a ne pronaći.Prava ljubav nije emocija. To nije osećanje, ona je način življenja.

Jedini način da saznate da li pored sebe imate pravu ljubav je da pogledate svoj život, ono što imate sada, da se setite svih uspomena …ukoliko i dalje ostaj osmeh na vašem licu i osećanje da imate nešto vredno življenja sa sigurnošču možete potvrditi ne da ste nađli pravu ljubav, već ste je izgradili.

Prava ljubav postoji: Razdvojili ih nakon venčanja, pronašli se 60 godina kasnije!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs