Neverovatno

Pitala bivšeg zašto ju je stalno varao: Zbog njegovog odgovora, internet se užario!

U videu je opisala samo jednu od neprijatnih situacija koju je doživela dok su bili u vezi - došla je u njegovu sobu i zatekla ga sa drugom devojkom, a on joj je hladno rekao da ode
Ljubav i zavođenje
22:06h Autor:
Pitala bivšeg zašto ju je stalno varao: Zbog njegovog odgovora, internet se užario!
Foto: Youtube Printscreen / The Scene

Video u kojem se bivši partneri suočavaju kako bi pričali o prevari koja je uništila njihovu vezu postao je viralni hit za samo četiri dana!

Kortni i Leonard upoznali su se na fakultetu. Leonard se na početku nije sviđao Kortni, ali nekoliko godina kasnije, kada su se uselili u isti studentski dom, dogodila se ljubav.

"Bila si mi najbolja prijateljica", rekao je Leonard u videu. Međutim, razlog za to nije lijepa ljubavna priča nego činjenica da par više nije zajedno, a prekinuli su zbog njegovih prevara.

Sada su se suočili ispred kamera digitalne platforme The Scene i otvoreno razgovarali o svom odnosu, a Kortni je od bivšeg dečka želela da dobije odgovor na večno pitanje: "Zašto si me varao?"

U videu je opisala samo jednu od neprijatnih situacija koju je doživela dok su bili u vezi - došla je u njegovu sobu i zatekla ga sa drugom devojkom, a on joj je hladno rekao da ode. Razgovor je postao izuzetno težak za Kortni u trenutku kada je Leonard priznao da ne zna broj žena s kojima ju je prevario.

Moćne žene mekog srca: Slavne dame koje su muževima oprostile prevaru!

Foto: Youtube printscreen / The Scene
Foto: Youtube printscreen / The Scene

"Jednostavno, nisam mogao da ti budem predan u to vreme. Ne postoji ništa što si mogla da uradiš drugačije kako bi to sprečila", priznao je Leonard i dodao da se nada da će u budućnosti biti dobri prijatelji.

Očekivano, društvene mreže užarile su se od kritika na Leonardov račun i od komentara podrške za Kortni, a zanimljivo je kako je i većina muškaraca stala na njenu stranu.

"Devojko, nemoj da ti padne na pamet da ostaneš sa njim u kontaktu. Zaslužuješ nekoga ko će da te ceni", komentarisao je jedan od njih, a drugi je pitao: "Što će joj nezreo dečačić, pored svih pravih muškaraca koji bi je držali kao kap vode na dlanu".

Redom spavala sa bivšima, mužu iza leđa: On ne može da mi napravi dete!

Pogledajte kako se završio emotivni razgovor o kojem bruji internet:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs