Dirljivo

Pismom spustio bivšeg dečka svoje devojke: Muškarac kakvog svaka žena sanja! (FOTO)

Ovo pismpo oduševilo je žene širom sveta i pružilo im nadu i veru u današnje muškarce
Ljubav i zavođenje
22:58h Autor:
Pismom spustio bivšeg dečka svoje devojke: Muškarac kakvog svaka žena sanja! (FOTO)
Foto: Facebook / Love What Matters

Da prava ljubav jednom dođe i nakon svih razočaranja i loših iskustava, dokazuje primer devojke koja je nakon loše veze u kojoj je umesto sreće imala samo plakanje, pronašla čoveka svog života koji je uvek spreman da stane na njenu stranu.

To je dokazao, između ostalog, i otvorenim pismom koje je uputio bivšem dečku svoje devojke, koje je oduševilo žene širom sveta i pružilo im nadu i veru u muškarce:

"Muškarcu koji ju je pustio da ode,

Hvala ti. Hvala ti što si izašao iz njenog života, hvala što si je ostavio. Hvala ti što si meni tako pružio priliku da je volim, radim ono što je čini srećnom, da je sačuvam. Hvala što si je povredio. Da nisi, ona ne bi naučila nešto jako vredno.

Pismo bivšeg rasplakalo region: Ako odem gore pre, spremiću ti večni dom i večnu ljubav!

Daću sve od sebe da je ne povredim, jer i mene boli kad ona plače. Radiću sve ono što ti nisi - biću sa njom kad se oseća usamljeno, ona će mi biti prioritet, nikad neće pomisliti da je ona samo opcija, slušaću njene priče, buncanja i žalbe, koliko god bile bizarne ili spadale u kliše.

Daću joj svoje vreme i pažnju čak i kada ih ne traži. Brinuću o devojci koju ti nisi znao da ceniš. Voleću devojku koju si ti uzimao "zdravo za gotovo". Učiniću sve da je zadržim i da ostane sa mnom. Voleću je zbog onoga što ona jeste i podržati u svemu što poželi da bude. Biću joj partner kakav ti nisi postao. Biću muškarac koji nikad neće napraviti grešku koju si ti napravio. Nikad je neću pustiti da ode", napisao je mladić.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs