Smeh i ljubav

Ovako izgleda seks u pedesetim: 9 neugodnih stvari koje vam se mogu desiti!

Seks definitivno ne prestaje u starijim godinama, čak suprotno to je doba kada znate šta vam odgovara i mogu se desiti samo lepe stvari
Ljubav i zavođenje
15:48h Autor:
Ovako izgleda seks u pedesetim: 9 neugodnih stvari koje vam se mogu desiti!
Foto: Shutterstock

Život ne prestaje kada ostarimo, a seks definitovno ne završavamo tu i tada. Svi obožavamo da vodimo ljubav, ali se to mnogo razlikuje od onog što smo radili sa trideset, četrdeset i sada.

Donosimo vam devet neudobnih stvari koje vam se mogu desiti u seksu kada napunite određene godine:

Smatrate da seks na plaži i nije tako dobra ideja: Sada znamo da seks na plaži i nije tako seksi. Jer osim uzbuđenja, ovakav seks podrazumeva i mnogo peska u gaćama i intimnim organima. A urinarne infekcije više ne smemo dozvoliti sebi.

Volje ima, a dela nigde: Poznato je da muškarcima u određenim godima teže pada da se uzbude, a tako je i sa ženama. Još sada morate i da se uskladite, pa čekanje jedno da se uzbudi, pa drugo ... Često se desi da jednostavno zaspete pre nego što dođe do seksa, ali da li računati uopšte ovo veče kao "veče seksa" ili ne? Ipak, budimo realni, volje je bilo...

Žena napunila 50 godina i priznala: Prestara sam za ovih 8 stvari!

Mesta na pretek, ali da li vredi:

Jedva ste čekali da deca odu na fakultet, sada je cela kuća vaša. Sada možete da se seksate i u kuhinji i u dnevnoj sobi, i u kupatilu... Ipak u tim ste godinama kada ste srećni kada se to desi u krevetu i traje, pa, koliko traje...

Kućni ljubimci vas ometaju: Izgleda da je posao vašeg psa da se uvuče u vaš krevet i zaspe između vas i vašeg partnera. Da budemo iskreni, nekada vam to uopšte ne smeta...

Žene i valunzi: Vrućina, vrućina, pakao od vrućine... Pa ko bi hteo da ga neko dira kada umire od vrućine...

Stranci u noći: Seksi igrice tipa ja ću biti ovo, ti budi ono više ne pale... Srećni ste ako izađete negde i imate dovoljno tema za razgovor da noć ne provedete u totalnoj tišini.

Nešto curi tamo: Žene u određenim godinama, pogotovo one koje su imale nekoliko porođaja, mogu da se upiške tokom seksa ili orgazma. Nemojte da vas to posrami... Događa se, šta sad!

Mesto za seks: Kuhinja nikad nije bila udobna dovoljno za seks. To sada možete glasno reći, ali kada puna penušave kupke je sasvim druga stvar.

Predlozi za seks: Kada vam drugi par ponudi da zajedno idete na odmor, dovoljno ste stari da znate da će vam ponuditi svinger paket. Jer, budimo realni neki pedesetogodišnjaci prosto pobudale, jednostavno ih godine uznemire i onda pokušavaju da vrate mladost na ovaj ili onaj način.

Ima 50 godina, a tako lepu kožu: Ovo je pravo lice Linde Evanđeliste! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs