Šta sve ljudi neće da urade

Očajnica izmislila dečka da bi dobijala lajkove: Prevarila sve na Instagramu! (FOTO)

Svog "dečka" je prvi put diskretno predstavila na Instagramu fotografijom jednog doručka za dvoje, jer je smatrala da to neće da privuče previše pažnje kao selfi para
Ljubav i zavođenje
22:30h Autor:
Očajnica izmislila dečka da bi dobijala lajkove: Prevarila sve na Instagramu! (FOTO)
Foto: Instagram / Hannahsmo

Ukoliko ste singl, Dan zaljubljenih može da bude najgori praznik u godini. Ne zato što ćete ga provesti sami, što nećete dobiti poklon od voljene osobe, već zato što će okolina sa žaljenjem da vas posmatra i upućuje komentare pune "saosećanja" zbog vašeg statusa.

Vodič: Kako preživeti Dan zaljubljenih ako ste singl

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 24, 2016 at 7:06am PST

Hana Smaders (22) iz Njujorka je zadovoljna svojim singl statusom, ali ipak nije imuna na pažnju koju dobijaju zaljubljeni parovi putem društvenih mreža. Zato je odlučila da izmisli dečka, kako bi prikupila što više lajkova!

Ova devojka je, zapravo, kolumnistkinja Cosmopolitan-a, a na svom Instagram nalogu je podelila sa ostalim "paćenicama" uputstvo (i to korak po korak) kako da se naprave što uverljivije fotografije sa izmišljenim dečkom.

Verovali ili ne: Postoji 5 naučnih znakova zašto je bolje biti singl!

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 23, 2016 at 11:02am PST

"Tajna uspeha ove prevare je da ona mora da bude dugotrajna - morate na vreme da počnete sa njenim realizovanjem, kako biste pratioce do Dana zaljubljenih uverili da imate posvećenog dečka", otkrila je Hana.

Svog "dečka" je prvi put diskretno predstavila na Instagramu fotografijom jednog doručka za dvoje, jer je smatrala da to neće da privuče previše pažnje kao selfi para. Zatim je usledila fotografija romantičnog buketa cveća, kojeg je Hana pozajmila od koleginice.

Nađite dečka za 30 dana: Tajne ljubavnog marketinga!

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 25, 2016 at 2:35pm PST

Nakon toga je došao i treći "dokaz", tj. piće kojeg je prokomentarisala: "Piće posle posla sa dečkom."

Poenta je, kako Hana kaže, ne u kvalitetu slike, već u propratnom komentaru. A nakon sledeće fotografije na kojoj su uslikane ruke u prevozu, mnogi prijatelji krenuli su da se raspituju ko je tajanstveni mladić.

Zašto ne možete da nađete onog pravog: 6 grešaka singl žena!

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 29, 2016 at 4:54pm PST

Znatiželjnici su još više poludeli kada je postavila sledeću fotografiju dečka u kafiću sa šoljom kafe. Niko od njih nije ni posumnjao da je u pitanju samo slučajni posetilac kojeg je Hana namerno slikala tako da mu se ne vidi lice, uz komentar: "Najbolja kafa sa najboljim dečkom."

Ovakvih žena se muškarci plaše: Predrasude zbog kojih ne sme da ti priđe!

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 31, 2016 at 11:06am PST

Svoju prevaru je završila fotografijom na kojoj ona, navodno, večera sa dečkom. Za ovaj svoj "eksperiment" kolumnistkinja je pokušala da se "izvadi" tako što je svima rekla da je u pitanju bila samo zabava i da se mesecima nije tako dobro provela.

Otkrio da ga devojka vara: Šokirao se kada je saznao sa kim!

A photo posted by hannah (@hannahsmo) on Jan 31, 2016 at 5:03pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs