Obratite pažnju

Ne postavljaj sebi ova pitanja ako te prevario: Minsko polje za žene!

Ne razmišljajte o drugoj ženi, ona nije vaš problem, problem je muškarac koji vas je prevario
Ljubav i zavođenje
00:08h Autor:
Ne postavljaj sebi ova pitanja ako te prevario: Minsko polje za žene!
Foto: Shutterstock

Neverni muškarci kod žena često izazivaju sasvim pogrešne reakcije. Umesto da odmah shvatimo da njegova nevera nije naša krivica, mi se ubijamo pitanjima koja nas mogu samo zakopati još dublje. Ovo su pitanja koja nikako ne smeš postavljati.

Gde sam pogrešila?

U većini slučajeva - ništa. Muškarci varaju zato što žele i zato što mogu. Žena koju varaju je retko razlog, a upravo to najviše muči prevarenu ženu. Istina je da najverovatnije nisi mogla ništa uraditi da promeniš stvari. Nisi ti kriva, kriv je on.

Zbog čega me više ne voli?

Prevara najčešće nema toliko veze s činjenicom da te on više ne voli, koliko sa činjenicom da njemu treba dokaz da je i dalje poželjan. Normalni će muškarci to potražiti u sopstvenoj vezi, a oni koji imaju potrebu da varaju - kod druge žene.

Varam trudnu suprugu, ali ne žalim: Moja ljubavnica je savršena žena!

Hoće li me svi varati?

Naravno da ne. Čak i da te tri sledeća muškarca varaju, ovo opet nije dobar način razmišljanja. Ako ćeš ulaziti u vezu s očekivanjem da svi muškarci varaju, imaćeš teške, naporne veze pune ljubomore. Ne smiješ dozvoliti da ti jedan neverni tip uništi sliku o muškarcima.

Kako je ONA to mogla?

Druga žena je kriva ako je znala, ali ona nije tvoj problem. Tvoj problem je muškarac koji te varao, a i on je, kao i ta druga žena, je krajnje nebitan. Ako si prevarena, najbolje je da manje razmišljaš i o njemu i o njoj - sada je vreme da razmišljaš o sebi.

Muška izdaja nije samo seks: 5 znakova da misli na drugu ženu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs