Neverovatno

Nakon 9 godina braka, našli neotvoren svadbeni poklon: Na njemu je pisalo, ne otvaraj pre prve svađe

Potpuno su zaboravili na poklon tetke Alison koji je stajao u ostavi
Ljubav i zavođenje
18:52h Autor:
Nakon 9 godina braka, našli neotvoren svadbeni poklon: Na njemu je pisalo, ne otvaraj pre prve svađe
Foto: Profimedia

Nije lako izgraditi dugoročnu i održivu vezu, a naročito brak. Koliko god da je vaš odnos stabilan i zdrav određene krize uvek postoje. Održavanje ljubavi i pasije je ozbiljan, težak i zahtevan posao.

U nastavku je zanimljiva priča koju je preneo Bright side o paru koji je u braku devet godina, a koji je na dan svog venčanja dobio nesvakidašnji poklon na kojem je pisalo "Ne otvaraj pre prve svađe".

Jedne večeri Brendon i Keti su sedeli u dnevnom boravku, pili vino i razgovarali o savršenom poklonu za predstojeća venčanja na koja treba da odu. Pričajući tako počeli su da se prisećaju svojih poklona sa svadbe i pričaju o onima koji su im se najviše dopali. Tada su shvatili da je poklon koji ih je najviše zaintrigirao i dalje u njihovoj ostavi, neotpakovan. Zvuči čudno ali je istinito.

Dobivši paket od tetke Alison znali su da je u pitanju nešto neobično, ali veoma vredno s obzirom na to da su ona i njen muz imali divan brak dug nekoliko decenija dok njen muž nije umro. Zaintrigirala ih je poruka.

Zašto smo varali: Iskustva 6 preljubnika iz prve ruke!

Kako kažu naravno da su se svađali mnogo puta tokom proteklih godina.

"Čak je bilo i trenutaka kada smo pričali o razvodu. Ali nikada nismo otvorili kutiju", govore oni. Uvek su nekako izbegavali jer bi to značilo njihov poraz i da nisu uspeli. To je za njih bila poslednja opcija.

Duboko u sebi držali su ideju da je u tom poklonu ključ spasenja njihovog braka s obzirom na iskustvo koje ima tetka Alison. I baš te večeri, odlučili su da otvore poklon i vide koja je tajna unutra. Zatekli su dva zamotuljka. Na jednom je pisalo Brendon, a na drugom Keti. U svakom je bio sveđanj novčanica i posveta.

Za Keti: Idi da kupiš picu, račiće ili nešto što oboje volite… i napuni kadu. Voli te tetka Alison.

Za Brendona: Kupi cveće i bocu vina. S ljubavlju, tetka Alison.

"Mislili smo da će nam poklon spasiti brak i na neki način to se i desilo", rekli su i dodali da će joj večno biti zahvalni na najdivnijem poklonu. Poklon je preživeo devet godina i selio se tri puta. Nije bilo uzalud. Naučio ih je da budu strpljivi i tolerantni. Kako kažu kako su postajali bolji prijatelji, roditelji i tim, njihov brak je jačao. Shvatili su da ne postoji magični štapić ili recept kako da imaju odličan dug brak.

"Tajna nije bila u poklonu, već u nama."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs