Jedinstvena dama

Na primeru Amal Kluni: Evo kakva žena privlači svakog muškarca! (VIDEO)

Šta god mislili o ovoj temi, muškarci ipak ne biraju žene po veličini grudi ili dužini nogu
Ljubav i zavođenje
01:00h Autor:
Na primeru Amal Kluni: Evo kakva žena privlači svakog muškarca! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Šta god površno mislili o ovoj temi, profesor i evolucijski biolog Dejvid Bejnbridž sa Kembridža tvrdi kako muškarci svoje supruge biraju prema inteligenciji, a ne po veličini grudi ili dužini nogu.

Mršava Amal Kluni otkrila: Ovo je dijeta za svaku ženu!

Najbolji primer kako muškarci biraju ženu sa kojom će se venčati je glumac Džordž Kluni. Nakon niza lepotica, slavni glumac se skrasio sa Amal Alamudin - advokaticom koja se bavi ljudskim pravima i govori tri jezika, piše britanski Telegraph.

Evolucijski biolog Dejvid Bejnbridž sa Kembridža kaže kako je njegovo istraživanje pokazalo kako je muškarcima inteligencija znatno važnija od dugih nogu ili velikih grudi. Biološki gledano, kod inteligentne žene je veća šansa da su joj i roditelji bili inteligentni, pa da su se dobro brinuli za nju što je takođe i svojevrsna garancija njenog zdravlja.

Tala Alamudin, modna kraljica: Otela pažnju sa Amal, evo i zašto! (FOTO)

Prema profesoru Bejnbridžu, muškarcima je manje bitna veličina ženskih grudi od toga da su simetrične, a za noge je važno samo da su ravne, jer zakrivljenost ukazuje na bolest.

Muškarcima je kod žena najvažnija inteligencija. Razna istraživanja pokazala su kako je to prva i osnovna stvar koju muškarci žele kod žena. Oni ne traže simetriju samo u ženskim grudima, već i na licu i drugim fizičkim karakteristikama jer to upućuje na dobre gene.

Muškarci takođe više vole zaobljena bedra i zadnjicu sa uskim strukom jer to evolucijski znači kako će žena imati dovoljno snage za trudnoću i rađanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs