Iskreno

Muž mi je najbolji prijatelj, ali ovu tajnu ću odneti u grob!

Ispovest žene koja je odlučila da ćuti
Ljubav i zavođenje
13:20h Autor:
Muž mi je najbolji prijatelj, ali ovu tajnu ću odneti u grob!
Foto: Profimedia

Neke tajne jednostavno ne mogu da se kažu nikome, pa ni mužu ili najboljem prijatelju. Ako ih izgovorimo naglas one postaju realne i teško ih je prihvatiti i osobi čije su, a kamoli nekom drugom.

Četiri anonimne žene su jednom američkom portalu priznale njihove najstrašnije tajne:

1. Godinama sam od supruga krila da sam biseksualka

Zabavljali smo se četiri godine kada sam smogla snage da mu kažem da me privlače i žene. Do tada sam to krila od njega jer nisam htela da me ostavi. Prihvatio je to dosta dobro. Posle smo se venčali ali smo se ubrzo i sporazumno razveli. Nikada nisam ostvarila vezu sa nekom ženom i htela sam da otkrijem sve, a to nisam mogla u braku. Kada sam mu napokon rekla, bila sam oslobođena.

2. Krila sam abortus od supruga

Bili smo u braku osam godina kada sam mu priznala da sam sa 22 godine imala abortus. U to vreme se nisam zabavljala sa njim. Njegova reakcija je bila - tuga. Bilo mu je žao mene i osećanja koje to i dan danas budi u meni. Pošto je on tako dobro prihvatio tu moju tajnu, na kraju sam i ja mogla da razmišljam o tom abortusu bez osećaja krivice. Kao da je njegovo razumevanje izlečilo i moj um.

7 stvari koje nikome ne smete da kažete: Ovo mora da ostane samo vaša tajna!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Nijedan od mojih muževa nije znao da ne mogu da doživim orgazam

Dva puta sam se udavala i ni jedan od te dvojice muškaraca nije znao da ne mogu da doživim orgazam. Glumila sam celo vreme. Tokom mog prvog braka otvoreno sam priznala mužu da ne mogu da doživim orgazam i on se toliko trudio. Pošto mi nije odgovaralo da toliko dubo bude na meni, odglumila sam orgazam.

Sa drugim mužem sam glumila od početka. Kada bi se sve završilo u tajnosti sam masturbirala što bi uslovilo orgazam i to mi je bilo dovoljno.

4. Varala sam muža preko interneta

Tokom 2015. godine otkrila sam da me muž varao punih 8 godina! Da bih mu se osvetila otvorila sam nalog na jedom portalu za upoznavanje ljubavnika. Muž nikad nije saznao za to a ja sam nastavila da mu se svetim varajući ga s vremena na vreme, piše Women Health.

Ove tajne iz prošlosti pratiće vas ceo život: Nikad ih se nećete rešiti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs