Potpuno neočekivani obrt

Mislila da će je dečko zaprositi: Priredio joj najgoru stvar u životu! (VIDEO)

Ušla je u kuću i bila ubeđena da će u narednih nekoliko trenutaka biti zaprošena
Ljubav i zavođenje
19:28h Autor:
Mislila da će je dečko zaprositi: Priredio joj najgoru stvar u životu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Beanyneilpudsey

Tokom pravog trilera u trajanju od čak 16 minuta glavni "lik" u prvom delu ovog raskida objašnjava kako je izgledala veza sa sada bivšom devojkom, koliko su bili zajedno i kako je tokom Noći veštica prvi put saznao da ga devojka vara. Međutim, ćutao je i skupljao još dokaza da bi na kraju odlučio da je zaprosi.

Foto: Printscreen Youtube / beanyneilpudsey
Foto: Printscreen Youtube / beanyneilpudsey

Tačnije, tako je sve vreme njegova surova osveta izgledala. Neverna devojka je nasela na to i nakon što je ušla u kuću bila je ubeđena da će u narednih nekoliko trenutaka da bude zaprošena.

Zaprosio je i rekla je Da: A onda je usledio pravi pakao! (VIDEO)

Muškarac sa snimka je bio toliko povređen da je snimao čak i sve po kući, da bi kasnije mogao da dokaže da u njoj nije bilo štete ako njegova uskoro bivša devojka odluči da sve porazbija.

A evo o čemu se radi: muškarac je napisao dva pisma. Prvo je trebalo da potpuno razneži devojku (u čemu je i uspeo), a čak je pustila i koju suzu. Nakon toga joj je na glavu simbolično stavio jelenske rogove, dok je devojka otvarala drugo pismo u obliku srca. A tu ju je sačekalo najgore iznenađenje u životu! Tamo je bilo napisano: "Ko je jeb**i Tomas?!"

Devojci je u tom trenutku verovatno pao mrak na oči. To drugo pismo je pročitala sama, nakon što se njen tada već bivši momak udaljio iz kuće.

Mesecima imala dva momka: Njihovu zajedničku osvetu neće nikada zaboraviti! (VIDEO)

Pogledajte snimak koji je do sada pregledan preko 15 miliona puta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs