Šest situaciija

Ljubomora u granicama: Kada je dozvoljeno da pokažete drugu stranu ljubavi?

Postoje situacije u životu kada je sasvim u redu da pokažete zdravu dozu ljubomore
Ljubav i zavođenje
12:30h Autor:
Ljubomora u granicama: Kada je dozvoljeno da pokažete drugu stranu ljubavi?

Po nekada je sasvim normalno biti pomalo ljubomoran. Uz odeđenu dozu samokontrole ljubomora je po nekada čak i poželjna. Pritom mislimo na onu malu i zdravu ljubomoru.

Ovo su situacije gde je normalno da budete ljubomorni:

Njegove bivše

Iako znaš da je on sada tvoj i da su one prošlost, svaki put kad ih spomene, one mu nešto lajkaju na Fejsbuku ili ih negde sretneš, normalno je da osećaš malu dozu ljubomore. Ali normalno je i da te ona prođe nakon nekoliko trenutaka. Mnogo veću ljubomoru svakako imate pravo da osećate ako vas on upoređuje sa njima, jer to definitivno nije u redu.

Napraviće vam pakao od života: Koji horoskopski znak je najgori za vezu?

Njegova najbolja prijateljica

U nekim trenucima kad mislite da mu je ona bolja i zabavnija od vas, iako nije sa njom, nego je sa vama, ali u tom momentu jednostavno ne možete da ne budete ljubomorne.

Njegova mama

On skače na svaki njen poziv i sluša baš svaki njen savet, zbog čega se ti ponekad osećaš kao da tvoje mišljenje nije jednako ili nije uopšte bitno.

Da li pucate od ljubomore: Evo kako da je se rešite!

Njegovi prijatelji

U poslednje vreme, izlasci sa njima postali su sve češći, zbog čega se s pravom osećaš zanemareno. Posebno ako su njegovi prijatelji solo te svaki vikend ciljano izlaze napolje da upoznaju devojke.

Njegova udvaračica

Toliko je očigledno da mu se ona nabacuje, iako zna za tebe i upoznala te... I naravno da nećeš napraviti nikakvu scenu, jer ipak si ti kraljica, ali ako ovako nastavi, moraćete ozbiljno razgovarati. Zašto ne odustaje?

Muškarci nam često pomute um: Stvari koje nikada ne smete da radite zbog njih!

Njegov posao

Onda kada svaku večer ostaje duže na poslu, pod velikim je stresom, čak i kad ste zajedno, razmišlja o tome što ga sve čeka sutra u kancelariji, a mobilni ne prestaje da zvoni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs