Sa njim je jednostavno

Kako da prepoznate Pravog muškarca: On nije haljina koju možete naručiti po meri!

Pravog muškarca za vas ćete prepoznati tako što će sa njim sve ići veoma jednostavno
Ljubav i zavođenje
21:52h Autor:
Kako da prepoznate Pravog muškarca: On nije haljina koju možete naručiti po meri!
Foto: Shutterstock

Zaljubimo se u onog Pravog mnogo pre nego što ga uopšte upoznamo, a to najčešće možemo zahvaliti romantičnim komedijama i crtanim filmovima, koji nas uveravaju da svaku ženu negde čeka princ na belom konju.

Za princa nismo u potpunosti sigurni, ali ovo su stvari koje definitivno morate znati o onom pravom kog čekate.

Formula večne ljubavi dostupna svima: U ovome leži tajna srećnih parova!

On stvarno postoji

Znamo da nam možda ne verujete, ali on se stvarno nalazi negde. Možda ga još niste upoznale, ali negde postoji... Možda ga i poznajete, a ni ne znate da je baš on taj. Možda je to onaj frajer iz komšiluka koji te uvek sramežljivo pozdravi i sa kojim nikada nisi popričala… U svakom slučaju, negde se nalazi. Samo trebate dobro otvoriti oči.

On nije savršen

Verovatno ne izgleda baš onako kako ste ga zamislili, verovatno ne radi posao koji ste zamislile da će raditi, verovatno nema savršenu gardarobu kakvu mislite da muškarci trebaju imati… Onaj pravi nije haljina koju možete naručiti tačno po meri. Važno je samo da znate da ne smete previše cepidlačiti i odbijati frajere samo zato što se ne uklapaju u vaš savršeni kalup.

Devojka iz snova ili devojka za seks: U koju grupu spadate?

Sa njim je jednostavno

Kad je reč o onom pravom, stvari nisu komplikovane. On nije tip koji će igrati igrice sa vama, nije tip koji će igrati igru toplo-hladno i definitivno nije tip sa kojim nećete biti sigurne na čemu ste. Sa onim pravim stvari idu poprilično jednostavno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs