Opustite se

Kada žena prva priđe muškarcu: Jedina stvar koja frajerima pada na pamet!

Neke žene odbijaju da priđu frajeru zbog srama, neke zbog straha od odbijanja, a neke zbog straha da se njihovo ponašanje ne protumači na pogrešan način
Ljubav i zavođenje
23:14h Autor:
Kada žena prva priđe muškarcu: Jedina stvar koja frajerima pada na pamet!
Foto: Shutterstock

Iako je 2016. i iako je već decenijama potpuno normalno da i žene prve priđu frajerima, statistike još uvek potvrđuju da su i dalje frajeri ti koji uglavnom prvi prilaze ženama i od kojih to većina žena očekuje. Neke odbijaju da priđu frajeru zbog srama, neke zbog straha od odbijanja, a neke zbog straha da se njihovo ponašanje ne protumači na pogrešan način.

Iskusne zavodnice znaju: 7 poteza na koje pada svaki muškarac!

Ali ono što je važno imati na umu je to da se i najsamouverenije osobe ponekad suočavaju s odbijanjem i da nijednom frajeru, kao nijednoj ženi nije potpuno svejedno kada kreće s osvajanjem potencijalne partnerke/partnera. Ako vas muči pomisao da će frajer vaše ponašanje da protumači na pogrešan način i da će zbog toga da vas smatra lakom, slobodno odahnite jer frajerima takve misli nisu ni na kraju pameti.

Kako da postane samo vaš: Ovna zavodite direktno, sa Ribama budite pažljivi!

Kako su mnogi frajeri priznali, jedino što osećaju kada im žena priđe je apsolutno olakšanje! Bukvalno im lakne što sledećih sat vremena neće provesti razmišljajući da li će ih žena odbiti, da li bi trebalo da pokušaju da je poljube i da li se dotičnoj uopšte sviđaju. Dakle, kada sledeći put primetite hemiju između vas i preslatkog frajera, slobodno mu priđite prvi i poštedite ga muke.

Ne postoji nedostižan muškarac: 5 ključnih stvari da smuvaš svakog tipa!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs