Ne zovite ga

Kada frajer samo nestane iz vašeg života: Uputstvo za preživljavanje!

Ma šta da radile u momentu kada frajer odluči da vas napusti, ne zovite ga nikako, jer ne želite da čujete zašto je otišao
Ljubav i zavođenje
07:34h Autor:
Kada frajer samo nestane iz vašeg života: Uputstvo za preživljavanje!
Foto: Shutterstock

Svakoj od nas se dogodilo da smo imale tog jednog frajera sa kojim ide sve kako treba, u glavi smo već videli zajedničku decu i venčanje, a onda je on odjednom samo nestao. Znamo da nije lako, ali i to se mora preživeti i krenuti dalje - evo i kako.

Odupri se napasti

Znamo da bi ga najradije nazvala i pitala što se tačno dogodilo, kako se dogodilo i zašto se dogodilo, ali od toga na žalost nećete imati previše koristi jer on verovatno ima dobar razlog zašto je nestao. Nemojte mu se javljati, nemojate razmišljati o njemu, nemojte pokušavati da popravite stvari jer će to verovatno biti uzalud.

Provereno najbolji recept: Ignorišite muškarca, i vratiće vam se! Evo zašto!

Nemojte to shvatiti lično

Zvuči kao najveća glupost na svetu, zar ne? Ako je dečko nestao iz vašeg života, naravno da to ima veze sa vama. Ne kažemo da nema, samo kažemo da ti nisi glavni uzrok njegovog nestajanja. Verovatno ima lične probleme koje ne zna rešiti, pa je beg za njega najlakši način.

Ne dolivajte ulje na vatru: 5 poteza koji pogoršavaju svaku svađu!

Gledajte pozitivnu stranu

Svako zlo za neko dobro, a ako još uvek ne znate što je dobro u tome što je nestao, to ne znači da sa vremenom nećete saznati. Dajte sebi vremena, verovatno vas iza ugla čeka nešto puno bolje.

Muškarci koji mrze žene: Izbegavajte ih po svaku cenu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs