Veza

Kada muškarac zaćuti i ne želi da ragovara sa tobom: Razlog je samo jedan!

Žene odmah pomisle da muškarci kriju od njih nešto ogromno, nešto nepremostivo kao što je nevera, ali nije to u pitanju
Ljubav i zavođenje
08:40h Autor:
Kada muškarac zaćuti i ne želi da ragovara sa tobom: Razlog je samo jedan!
Foto: Shutterstock

Koliko puta ste pomislili da vaš dragi krije nešto u sebi što ga muči, a ipak ne želi da to isto podeli sa vama? Verovatno će odgovor biti često, jer većina muškaraca ne voli da deli svoje slabosti i probleme deli ni sa kim osim sa svojom dušom.

Odgovor kojim ćete morati da se zadovoljite i koji često čujete od njega je “Sve je u redu”, ali onaj mali crv sumnje vas sigurno izjeda i pitate se:”Ok, šta on to krije od mene.” Ukoliko patner ne želi da razgovara, odsutan je, odlaže viđenje...ne mora odmah biti povezan sa neverom.

Pronašli smo najčešće stvari koje momci kriju od svojih lepših polovina i zamislite šta, imamo i rešenja kako da se on otvori i sledeći put prizna šta ga muči...

Proverite koliko mu značite: Ako je odgovor na ova 3 pitanja Da, vreme je da raskinete!

Nedostatak seksa

Kako veza postaje ozbiljnija i kako ste prisniji sa partnerom, strast u nekim trenucima popušta i nekadašnji redovni seks postaje sve ređi i uglavnom su žene te koje ne vide problem u ovome.

Karin Goldstein, terapeut za parove kaže da prvo pitanje koje postavi kada par dođe kod nje: “Kakav je vaš seksualni život?” Jednostavno pitanje, čiji odgovor (posebno mučki) će joj dosta reći o njihovoj vezi.

Možda će momci zaboraviti na godišnjicu ili na obećani sastanak, ali će zapamtiti koliko puta ste odbile maženje i uskratili im seksualni užitak. Isto tako većina će u početku prećutati i neće zvocati oko toga, ali verute da ih duboko u sebi muči ovaj “problem”. Između muškarca i seksa je neraskidiva veza koju ne treba prekidati.

Ima finansijske probleme

Iako se u današnjem vremenu uloga žene i muškarca skoro pa izjednačena i da je sasvim u redu ukoliko zarađujete ili imate više novca od svoje jače polovine, njegov ego ipak ne misli tako. Nedostatak novca ili dugova, muškarci će kriti od svoje lepše polovine sve dok situacija postane ozbiljna i ne bude više načina da je sakrije.Momci i dalje misle da u obavezi da svojim patnerkama obezbede što je moguće i više i da će nedostatak finansijskih sredstava odbiti ili učiniti slabiće od njih u očima voljene osobe.

Neuspeh na poslu

Lako je nama ženama, mi se isplačemo na ramenu svojih drugarica ili na njegovom i nastavimo dalje... Momci i dalje neuspeh doživljavaju kao atak na svoj ego i lakše će te trenutke preživeti u sebi, nego što će priznati trenutke svoje slabosti svojoj voljenoj.

Ostavio te i otišao bez reči: Problem je u tebi, evo gde grešiš!

Zdravstveni problemi

Za razliku od žena koje je za svaki zdravstevni problem pretraživati prvo na internetu, a kasnije i kod doktora, momci će ili prećutati ili ignorisati.Jedino što će ih uplašiti i naterati da potraže pomoć jeste ako zakažu u spavaćoj sobi. Zato nemojte biti dosadne i insistirati da podeli sa vama šta ga tačno muči, bolje da nežnim pristupom pokušate, a ako ne uspete, bolje da ostavite po strani.

Uputstvo za običnu devojku: Evo kako da postanete fatalna zavodnica preko noći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs