Trenutak za književnost

Kad muškarac zagrli ženu: Kratka priča slavnog pisca ostavlja bez daha!

U njegovim rukama toplo je, i udobno. Spokojno. To su ti trenuci za kojima žena žudi - čeka i nada se.
Ljubav i zavođenje
14:50h Autor:
Kad muškarac zagrli ženu: Kratka priča slavnog pisca ostavlja bez daha!
Foto: Profimedia

Neverovatno poetska proza pisca Dejvida Tumarinsona o tome šta se odvija u intimnim trenucima zagrljaja će vas potpuno oduševiti!

"Kada muškarac tiho prilazi iza leđa, i grli ženu, to on svojim rukama zatvara krug. Njen krug, i svoj. Krug nežnosti, topline... razumevanja, zaštite.

I u sam centar ovog živog kruga on stavlja ženu. Samim tim nesvesno pokazuje da je sada Ona centar njegovog Svemira. Muškarac grli ženu u tišini. Ćuti i žena. Ona oseća kako toplina izlazi iz ovih vrućih i ćutljivih ruku.

Kada muškarac grli ženu, njoj momentalno rastu krila. U tom krugu njoj je spokojno. Ušuškano. Ona se, poput šećera, topi od ove ćutljive nežnosti. Ko je ona sada, koja stoji u centru njegovog živog kruga? Šta žena oseća u ovom trenutku?

Žena ili devojka? Voljena, ili ona koja voli? Tišina... laganim ćebetom nedorečenosti prekrivena su njena ramena... I krije od muškarca svoje misli... Ili više ne krije? Jer ona je sada zagrljena, zaštićena od spoljnog sveta, koji je tako hladan i surov.

A ovde, u njegovim rukama - toplo je, i udobno. Spokojno. To su ti trenuci za kojima žena žudi - čeka i nada se.

Češće grlite ženu! Uvedite je u centar svog kruga! Uzdižite je uvek svojim bolnim drhtajem čulne nežnosti. Jednostavno, volite je! Njoj je to tako neophodno. Isto tako kao što je potrebno i vama.

Trenutak za poeziju! Pablo Neruda: Lagano umire onaj koji beži od strasti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs