Nesvakidašnja prosidba

Jelena iz Banjaluke hit na internetu: Udaj se za mene, stiže beba! (FOTO)

On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti, otkrila je buduća gospođa i majka
Ljubav i zavođenje
22:00h Autor:
Jelena iz Banjaluke hit na internetu: Udaj se za mene, stiže beba! (FOTO)
Foto: Twitter / ζℓαjα

Poslednjih dana društvenim mrežama se proširila fotografija bilborda koji je osvanuo u Banjaluci, kod Gimnazije, u Bulevaru cara Dušana.

"Saša hoćeš li se "udati" za mene? Beba je na putu, nemamo više šta čekati. Voli te tvoja Jelena!", pisalo je na ogromnom plakatu upravo na Dan zaljubljenih.

Fotografija bilboarda je za trenutak postala hit na društvenim mrežama, a lokalni mediji sada su uspeli da dođu i do domišljate Jelene i saznaju kako je Saša reagovao.

"On je mene dovezao kući, i otišao svojoj. Ja sam ušla na Fejs i videla da je moj bilbord udarna vest! Tada sam postavila članak sa vašeg portala na zid i tagovala Sašu uz poruku: Dok ga ne vidiš uživo", rekla je Jelena za Moj kontakt portal.

Mislila da će je dečko zaprositi: Priredio joj najgoru stvar! (VIDEO)

"Iako se trudio da to prikrije, primetila sam njegovo oduševljenje. Znala sam da je ludost to što radim, i da će me mnogi kritikovati, ali ne patim od toga šta će drugi reći. Mnogo toga sam prošla u životu, i konačno mogu reći da sam našla pravu osobu. On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti", kaže buduća gospođa Jelena.

Saša je, naravno, rekao Da, a beba stiže u avgustu.

Inače, Jelena je na jednom takmičenju kao nagradu "osvojila" bilbord i odlučila da nagradu iskoristi za prosidbu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs