Uvek pogode

Fotografi sa venčanja otkrivaju: Ovako znamo da li će vaš brak opstati!

Možda vam se čini bezveze, ali veoma je važno šta se događa tokom sečenja torte
Ljubav i zavođenje
03:06h Autor:
Fotografi sa venčanja otkrivaju: Ovako znamo da li će vaš brak opstati!
Foto: Profimedia

Fotografi koji prave večne uspomene na dan vašeg venčanja posmatraju sve vaše trenutke tokom najvažnijeg dana u životu.

Iako zadržavaju mišljenje za sebe, ne biste ni slutili da upravo oni znaju da li će vam brak opstati ili ne! Do tog zaključka dolaze kroz sledećih 5 trenutaka:

1. Kako se par ponaša tijekom snimanja"Provodimo 8,10, 12 ili više sati gledajući u mladu i mladoženju kroz okvir koji ih u potpunosti izoluje, same, zajedno, uklanjajući bilo kakav širi kontekst i fokusirajući se isključivo na njihovu interakciju. Mi čekamo na specifične trenutke bliskog kontakta, intimnosti i emocionalne povezanosti i jako brzo postaje jasno postoje li te stvari ili ne."

2. Sečenje torte"Možda vam se čini bezveze, ali važno je šta se događa tokom sečenja torte. Slatko hranjenje jedno drugog ili prljanje lica jedno drugom kremom dobri su znakovi, ali svako malo znaju da se dogode situacije iz kojih vam je jasno da nije sve onako kako bi trebalo da bude i to jednostavno osetite. Čak i ako ne želite taj šlag na licu, treba da znate da se nasmejete tome i pritom se dobro zabavite."

Ovako anđeli pomažu da nađete idealnog partnera: Od sudbine se ne može pobeći!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

3. Atmosfera na venčanju"Ponašanje porodice i prijatelja takođe puno toga otkriva. Zdravice, govori, interakcija sa mladencima - sve to otkriva koliko neko taj brak smatra dobrom idejom i koliko ih ljudi podržavaju kao par."

4. Mlada koja je više zaljubljena u svadbu nego u mladoženju"Primetio sam da su neke mlade zaljubljenije u samu ideju venčanja nego u osobu za koju se udaju. Tako sam jednom fotografisao ženu koja je imala 4 različite haljine za venčanje i poseban nakit uz svaku, i sve je jednostavno bilo previše, ali nije bilo nikakve interakcije između nje i mladoženje. Drugi fotograf i ja kladili smo se da neće potrajati. Nekoliko nedelja kasnije, pre nego što su slike bile gotove, zvali su nas da kažu da ne treba da ih razvijamo i da je brak gotov."

5. Sebični i lenji, nezreli partneri"Dogodilo se jako puno situacija u kojima sam pomislio da brak neće potrajati duže od par godina i bio sam u pravu. Dosta se povežem sa parovima sa kojima radim i zaista im želim sve najbolje, ali nema svaka priča bajkoviti kraj. Ako bih morao da izaberem nešto što smatram problemom, onda su to sebične, egocentrične mlade i lenje, nezrele mladoženje. A jako, jako loša kombinacija je kada se takvih dvoje nađe zajedno. I da, većina brakova za koje znam da je pukla su bili oni u koje su supružnici uleteli mladi tako da ni to zasigurno ne pomaže", otkrili su fotografi.

Baka (86) zasenila mlade u raskošnim venčanicama: O svadbi obične žene bruji ceo svet! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs