Dobro razmislite

Da li je prava ljubav ostala iza vas: Raskid je bio katastrofalna greška!

Najvažniji pokazatelj koji će vam pomoći da donesete odluku jeste prisećanje kako i zašto se vaša veza završila prvi put
Ljubav i zavođenje
16:44h Autor:
Da li je prava ljubav ostala iza vas: Raskid je bio katastrofalna greška!
Foto: Thinkstock

Kako da znate da li stara ljubav ima potencijal da oživi, a kada je najbolje ostaviti je tamo gde jeste... u retrovizoru?

Kada vidimo nekadašnje parove koji su se pomirili i odlično funkcionišu, možda se i sami zapitamo kako bi bilo da rasplamsamo neke stare strasti.

Poštujte pravilo 5%: Garantovano spasava vezu od raskida!

Ponekad je za to potrebna akcija, kao što je poziv osobi iz vaše prošlosti, mada može i na spontaniji način, kada sasvim slučajno dođete u kontakt sa bivšom ljubavi.

U svakom slučaju, poželjno je da dobro razmislite pre nego što potpaljujete ugašenu vatru, čiji vas dim zagorelog mirisa podseća da nije baš sve bilo u redu.

Najvažniji pokazatelj koji će vam pomoći da donesete odluku jeste prisećanje kako i zašto se vaša veza završila prvi put.

Ironično je što odluka o novom početku zahteva vraćanje u prošlost, ali tamo ćete verovatno pronaći najbolje odgovore.

Obavezan test pre braka: Odgovori na ova pitanja određuju vašu sudbinu!

Ako okolnosti koje su vas razdvojile nisu imale veze sa privlačnošću i strašću koje ste osećali jedno prema drugom, koje su možda i dalje tu, nova šansa može da bude okej ideja. Moguće je, čak i ako su problemi postojali u prošlosti, da ste se promenili i oboje sazreli. A onda, uz mudrost koju ste stekli, i sa potrebnom distancom, možete uspešnije da se suočite sa preprekama i da ih uspešno rešite. A možda vam stari problemi i dileme koji su vas mučili više nisu važni. Ili biste sada bili u stanju da ih lako rešite.

Sa druge strane, ako se vaša veza završila loše i još osećate dosta ljutnje, verovatno biste se ponovo našli na mestu na kom niste bili srećni. Takođe, ako su postojali određeni obrasci ponašanja, navike ili lične osobine koje je druga osoba imala, a vama su nepodnošljive, a ta osoba ih i dalje pokazuje i nije se promenila, možda je najbolje da vezu ostavite u prošlosti, sa uspomenom na pojedine lepe trenutke koje ste delili.

Kada uspete da donesete odluku, možda ćete shvatiti da je vaš bivši u stvari vaša izgubljena prava ljubav. U novom trenutku i na novom mestu, sada kada oboje osećate nežnost, biće moguće da pružite vezi šansu za svež početak.

Vreme će pokazati da li ćete sada biti jači od svega posle prvobitnog raskida.

Dokaz da ne treba da žalite zbog raskida: Dobra odluka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs