Obratite pažnju

Čisto gubljenje vremena: Zašto treba da prestanete da se vraćate istom muškarcu!

Konstantni raskidi i pomirenja predstavljaju klasičnu igru toplo-hladno, koja vas konstantno vraća na istu, početnu tačku koja prouzrokuje bol
Ljubav i zavođenje
10:30h Autor:
Čisto gubljenje vremena: Zašto treba da prestanete da se vraćate istom muškarcu!
Foto: Shutterstock

Sigurni smo da ste se našle u situaciji da imate muškarca sa kojim ne znate na čemu ste. Lako bi bilo da možete brzinski da ga izbacite iz glave i konačno sredite svoj život. Međutim, taman kada pokušate da prekinete kontakt sa njim, on se ponovo javi i vi mu se ponovo vratite.

Predstavljamo vam 8 najčešćih situacija iz kojih treba da naučite da mu se ne vraćate više!

1. Stalno vas povređuje, ali vi i dalje nalazite razlog da pređete preko svega

Konstantni raskidi i pomirenja predstavljaju klasičnu igru toplo-hladno, koja vas konstantno vraća na istu, početnu tačku koja prouzrokuje bol. Osećanje bola i nezadovoljstva se vremenom povećava i ima tendenciju da se reflektuje na ceo vaš život. Možda kažete sebi da je on vredan toga i da je u ljubavi taj osećaj neizbežan. Ipak, kada se konačno zaljubite u pravu osobu shvatićete da prava ljubav ne podrazumeva osećaj tuge. Samo prava ljubav sa pravom osobom će vam pomoći da zaraste duboka rana koju vam je ovaj muškarac napravio.

I da vas voli najviše na svetu, ovo vam neće tolerisati - Najgore što možete reći muškarcu!

2. On je taj koji vam pošalje poruku kojom vam upropasti ceo dan, a vi i dalje čekate njegov poziv

Telefon držite stalno kraj sebe i proveravate ga stalno. Nestrpljivo očekujete njegov poziv i zatreperite kada čujete svako zvono ili vibraciju. Ali to nikada nije on, a ako se desi da se javi, poruka nikada nije onakva kakvu ste je prethodno očekivali. Njegovo nejavljanje, izbegavanje odgovora na važno pitanje koje ste mu postavili i pozivi u 2 sata ujutru su loši znaci. Jasno vam je da mu nije stalo do vas.

3. On je lud za mnogim stvarima, osim za vama

On će potrošiti poslednji novac za karte za koncert i izaći će u grad sa društvom u 2 ujutru, pre nego što će pozvati vas. Pravo čudo bi se desiilo ako bi vas u petak veče odveo na večeru ili pozvao da ostanete zajedno kući. Uvek su mu druge stvari važnije i ako biste zapravo vi trebali da budete ispred svih njih.

4. Nikad nema potrebu da se izvini, iako vi to stalno radite

On vam se nikada ne izvinjava kada je kriv- zato što vas nije pozvao, ako je u poslednjem momentu otkazao viđanje i slično. On je uvek zauzet ili umoran, a nije retkost ni da mu je baterija na telefonu prazna. Taj muškarac se ponaša prema vama kao da ste njegovo vlasništvo, osoba koja će se samo na jedan poziv pojaviti za pola sata kod njega ili da vam bude jasnije - siguran seks.

Pogled sve govori - Pročitajte iz očiju muškarca da li sa vama želi vezu ili samo seks!

5. On nikada neće reći pravu istinu, ali vi i dalje čekate da čujete njegovo opravdanje

U dubini sebe znate da su njegove priče prave izmišljotine, pogotovo kada pokuša da vam se opravda ali vi i dalje nestrpljivo čekate šta će vam ovog puta reći. Zapravo, vi možda volite dramu ili pažnju, ali svakako budite sigurni da ste deo njegove bujne mašte, pogotovo kada treba da vas slaže.

6. Svako jutro se budite misleći na njega, ali mu nikada ne pošaljete poruku

I dalje mislite na njega svaki dan. Svako jutro kada otvorite oči setite se vaših najlepše provedenih trenutaka, njegovih reči i divnih komplimenata. Onda pokušavate da shvatite šta je uzrok njegovog ponašanja i zašto mu više niste bitni. Ova usamljena jutra, umesto zajedničkog buđenja jesu tužni pokazatelji da nikada neće biti njegova (prava) devojka.

7. Nema vremena za vas, dok vi imate sve vreme sveta koje biste posvetili njemu

Žene su posebno sumnjičave, pogotovo u ovakvim nestabilnim vezama. Povremeno proveravanje njegovog telefona ili profila na društvenim mrežama je nešto što većina žena radi. Možda putem interneta uspete da saznate njegovo kretanje, ali i bez toga, budite sigurni da on i te kako ima vremena. Savetujemo vam da prestanete da "kopate" po njegovim profilima jer ćete postati opterećeni time. Prihvatite tužnu istinu. Nije tačno da on nikada nema vremena, on samo nema vremena za vas.

6 tipova muškaraca sa kojima treba da izađete bar jednom - Neprocenjiva iskustva!

8. Upoređujete ga sa svakim muškarcem, a on čak ni ne pomisli na vas

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs