Pročitajte

Čak iako je savršen, zgrešiće: 8 stvari zbog kojih će postati preljubnik!

Ako mislite da se šalimo, varate se jer nisu baš svi muškarci podložni preljubama, a varaju
Ljubav i zavođenje
16:16h Autor:
Čak iako je savršen, zgrešiće: 8 stvari zbog kojih će postati preljubnik!
Foto: Shutterstock

Ako mislite da se šalimo, varate se jer nisu baš svi muškarci podložni preljubama. Pogotovo kada na njega utiču određene životne okolnosti i karakterne osobine kao i porodično vaspitanje.

Evo šta su dokazala naučna istraživanja:

1. Novac i uspeh

Prvi faktor čini novac. Istraživanje je dokazalo da je muškarcu veoma bitno da imate približno ista primanja. U slučaju da ste slično plaćeni i na jednako važnim pozicijama, postoji manja verovatnoća da će vas partner varati. Zato moramo da vam napomenemo da budete posebno obazrivi ako dobijete unapređenje na poslu!

2. Njegovo okruženje

Znate i sami da je okruženje veoma bitna stavka, pa je čak o tome pisao i Gari Njuman u svojoj knjizi "Istina o varanju." Ono što je on zaključio je da postoje veće šanse da muškarac vara ako to rade i njegovi prijatelji. Ko će vam bolje reći o tome nego kada sam muškarac…

Perverzne maštarije su poželjne: 10 pravila za dobar seks!

3. Osećanja

Ako ste mislili da je najveći razlog prevare seksualno nezadovoljstvo, strast ili požuda, grdno ste se prevarili. Muškarci varaju onda kada u vezi nedostaje bliskosti, emocija i pažnje.

4. Muzika

Da, da - čak i muzika može da utiče na njegovo ponašanje. U jednoj neobičnoj studiji je dokazano da momci koji slušaju kvalitetniju muziku sa underground scene (rok, hevi metal, džez i sl.) ređe varaju svoje devojke.

5. Ekstrovertni tip

Sigurni znate šta su ekstrovertni i introvertni tipovi i koje su osnovne razlike. Očigledno, one se odražavaju na ponašanje muškarca u vezi. Kako su pokazala naučna istraživanja- postoji manja šansa da ekstrovertni tipovi padnu pod uticaj drugih ljudi. Nasuprot tome, introvertni češće varaju.

Muškarcima za seks nije bitno da li je žena lepa: Ovo je glavni razlog!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Porodica

Porodica ima veliki uticaj na muškarca, od kulture i vaspitanja do ponašanja. Zato dobro obrati pažnju. Ako tvoj dečko ima veliku porodicu - to je dobra stvar. Obavezno ga pitaj da li ima brata ili sestru.

7. Erekcija

To vam je bar jasno. Ljudi koji mogu veoma lako da se uzbude, često ne mogu da iskontrolišu svoj nagon pa samim tim su spremni na prevaru.

8. Izgled

Ovo možeš oceniti već na prvom sastanku - pri tome ne mislimo na lepotu i mišiće. Pogledaj ga malo bolje i proceni da li je on miran i stabilan dečko koji želi vezu ili ne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs