Pravo ponašanje

Bez dileme: Ako muškarac ovo radi, udaj se za njega!

Ako je on osoba koja će odvesti povređenu životinju kod veterinara, naleteli ste na muškarca koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima, a to je nešto što svakako treba ceniti
Ljubav i zavođenje
00:08h Autor:
Bez dileme: Ako muškarac ovo radi, udaj se za njega!
Foto: Shutterstock

Svaka veza pre ili kasnije dosegne tačku sa koje nema povratka i trenutak u kojem se zapitate da li je to - to.

Ovo su sitnice koje to potvrđuju i šalju jasnu sliku da je on taj muškarac sa kojim treba da ostanete zauvek!

1. Redovno vam javlja gde jeNe, nije poenta da ste vi poput obaveštajne službe, koja mora da zna svaki njegov korak. Poenta je da on shvata vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete bez razloga. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko tura tekile!

2. Ljubazan je prema konobarimaOvo vam se možda čini kao potpuna glupost, ali osoba koja nije u stanju da kaže pristojno "molim vas" i "hvala vam", i nije neki muškarac. Ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim delatnostima, biće ljubazan i prema vama.

Evo zašto ćeš ostati sama: Ova tvoja osobina odbija muškarce!

3. Dobro se slaže sa decomMorate na zabavu vaših prijatelja koji imaju decu i baš kad pomislite da će se on celo vreme sakrivati sa pivom u kutku sa odraslima, on vas prijatno iznenadi igrajući se sa onim najmlađima. Neumorno se igra pištoljima na vodu, igra žmurke, podigne dete kada neslavno završi na podu... A znate zašto je dobro da je dobar sa decom!

4. Dobar je prema životinjamaAko je on osoba koja će odvesti povređenu životinju kod veterinara, naleteli ste na muškarca koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba ceniti.

5. Odgovoran jeKada vidi vaš propušten poziv na koji nije mogao odmah da odgovori, zove vas. Kada vidi vašu poruku odgovara poprilično brzo, ne zaboravlja da vam se javi, niti vas pušta da izvisite zbog nejavljanja. Jednostavno, uvek je tu za vas kada vam je potreban!

Previše se zagrejao za tebe: Znakovi upozorenja koje ne smeš da ignorišeš!

6. Ne flertuje sa drugim ženamaNiko nije svetac i naravno da je teško ignorisati činjenicu da se sviđate nekoj privlačnoj osobi koja vam to jasno daje do znanja. Ali, sve dok on nastoji da sve takve osobe drži na potrebnoj distanci i dok ne šalje poruke drugim ženama koliko su seksi u 4 ujutro dok vi spavate, nemate razloga za brigu.

7. On može da podnese vaš loš danSvi smo ponekad mrzovoljni i neraspoloženi, ali važno je da u takvim trenucima on ne dođe sa pitanjima poput "Jesi u PMS-u", izrečenim osuđujućim tonom, već zna kako da vas pusti da se smirite, utešiti vas i nasmeje, šta god vam u tom trenu bilo potrebno i šta god vas zapravo mučilo.

8. Obraduje vas iznenadaObičnom porukom "volim te" ili "požuri kući, čeka te iznenađenje", jednog običnog, dosadnog, sivog utorka, bez nekog posebnog razloga. Ali, i te kako je posebno što ste mu stalno u mislima i što se ne ustručava da vam to i pokaže.

Jedno pitanje pokazuje koliko vam je veza dobra: Postavite ga sebi i partneru!

9. Stoji "iza vaših leđa"Vas dvoje igrate za isti tim. Naravno da postoje stvari oko kojih imate potpuno različita mišljenja, ali kada vas neko napadne, on je tu da vas brani i da podržava svaku vašu reč. Znate da na njegovu odanost uvek možete da računate.

10. Voli vašu porodicu (ili se bar pravi da je tako)Njemu nije problem da provede vikend na ručku sa vašom porodicom, pomagaže vašem ocu danima oko nekog njegovog projekta, niti pola godišnjeg odmora da provede u kući vaše porodice.

11. Ima mnogo prijateljaNemojte pogrešno da shvatite - nema ništa loše u imanju jednog dobrog prijatelja, ali ako vaš dragi ima puno njih, a naročito onih sa kojima je prijatelj još od vrtića ili škole, to samo pokazuje da ceni povezanost, da je druželjubiv i društven. Na kraju krajeva, ako ga toliko ljudi voli, očito je da nije dobar samo u vašim očima.

Lepšu priču o ljubavi nećete čuti: Evo šta muž svaki dan radi za svoju ženu! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

12. Podržava vas u svemuU mislima vam se rodila luckasta ideja da bi trebalo da date otkaz i vratite se studiranju ili se posvetite pokretanju sopstvenog biznisa, on vas naravno podržava u tome, ali isto tako se trudi da vam objasni sve prednosti i mane obe odluke. A kada vi napokon odlučite šta želite, on vas sluša, podržava i postaje vaš najvatreniji navijač.

13. Govori ostalim ljudima koliko vas voliNaravno, vama to govori često. Ali onda, kada se zateknete u društvu i muzika na trenutak stane, načujete kako govori svom prijatelju da ste nešto najbolje što mu se dogodilo. A upravo je u tome čar, da znate koliko je ponosan što vas ima i ne plaši se da to prizna i drugima.

Ljubavni psihopata: Naučite da ga prepoznate na vreme, dok ne bude kasno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs