Neočekivano

Bes ostavljene ljubavnice: Poslala ženi pismo sa sočnim detaljima, ali ovome se nije nadala!

Godinu dana kasnije, Karli je odlučila da odgovori ljubavnici svog supruga i zapravo joj zahvali što joj je pomogla da okonča brak koji ionako nije valjao
Ljubav i zavođenje
14:56h Autor:
Bes ostavljene ljubavnice: Poslala ženi pismo sa sočnim detaljima, ali ovome se nije nadala!
Foto: Profimedia

Karlii Mari (31) iz Australije doživela je najgoru žensku noćnu moru - saznala je da je njen suprug imao ljubavnicu, ali saznala je i sve detalje te veze, do onih najintimnijih.

Bilo je to 22. maja 2015. godine - a to je datum, kako kaže, koji nikada neće zaboraviti.

Tog dana dok je bila na poslu, stigao joj je mejl pod nazivom "Tvoj muž". Poslala ga je njegova ljubavnica koju je on u međuvremenu ostavio, pa je odlučila da mu se osveti tako što će njegovoj ženi da napiše baš sve. Taj mejl je imao razorne posledice za porodicu. Inače, Karli je supruga upoznala 2005., venčali su se 2011, a godinu dana kasnije dobili su ćerku, piše Dejli mejl.

Godinu dana kasnije, odlučila je da odgovori ljubavnici svog supruga i zapravo joj zahvali što joj je pomogla da okonča brak koji ionako nije valjao:

Zaboravila da se izloguje sa Fejsbuka: Ćerka otkrila strašnu istinu, majka je se odrekla!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ovo je to pismo:

"Pre godinu dana poslala si pismo koje je imalo strašne efekte na živote nekoliko ljudi - moj, mog muža, moje ćerke, naših roditelja, prijatelja. Nivo detalja u koje si otišla pokazala je koliko si želela bola da naneseš. Znala si jako dobro šta to jedna supruga treba da čuje kako bi došla do tačke kada više ne želi da se vrati u svoj brak i ti si joj to dostavila - udarac za udarcem.

Ponekad se pitam koliko je toga on pokušavao da pronađe, a što je izgubio kod mene. Bila sam jednom slatka plavuša u kratkoj suknji iza šanka u svojem omiljenom pabu.

Deset godina kasnije ja sam mama u trenerci sa pokojom sedom vlasi i kesama ispod očiju jer sam cele noći bila uz bolesno dete. Ali, on je trebalo da voli i tu verziju mene", započinje Karli svoje pismo ljubavnici svog supruga.

Hteo da učini dobro delo, na kraju ispao samo preljubnik: Seks sa beskućnicom je bio odličan!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

U vreme kad je saznala za njegovu aferu, Karli je uglavnom bila sa detetom kod kuće, svega jednom nedeljno je odlazila u kancelariju. On je jako puno radio i često odsustvovao od kuće.

"Kad bi došao kući često je bio nervozan i umoran. Ja sam želela da živimo u skladnom braku pa sam mu predložila da odemo kod savetnika. Pristao je i nakon nekoliko meseci stvari su postale bolje. Ali, baš tada sam saznala da je imao aferu i sve te užasne detalje", ispričala je Karli i dodala da ne mrzi tu ženu niti joj je pismo poslala zbog toga.

"Shvatam da se zaljubila, ali zaljubila se u pogrešnog muškarca. Verujem da joj je slomio srce, ali, ipak, to što je uradila slanjem tog pisma je jako, jako grozna stvar. Jer, pa ko se u životu nije zaljubio u nekog pogrešnog?", zaključila je Karli.

Htela da prevari 40 miliona ljudi: Slavna pevačica na stubu srama! (FOTO)

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs