Sprovela eksperiment

7 noći proveravala dečkov mobilni telefon: Nije očekivala ono što je našla!

U listi odlaznih i dolaznih poziva videla je nekoliko nepoznatih brojeva koji nisu uneti u njegov imenik, odlučila je da ih izgugla, ali i da pita dečka koji su to kontakti
Ljubav i zavođenje
19:06h Autor:
7 noći proveravala dečkov mobilni telefon: Nije očekivala ono što je našla!
Foto: Thinkstock

Poverenje u vezi je jedna od najtežih stvari za osigurati i najlakše za izgubiti. Pametni telefoni, moderna tehnologija, razni onlajn servisi za upoznavanje i aplikacije, omogućuju mnogima da upoznaju druge ljude bez da se uopšte sastanu. Varanje je tako mnogo lakše nego ikada pre, reći će mnogi.

I to nas dovodi do gubitka poverenja i sve učestalijih scena - proveravanja partnerovog pametnog telefona. To je odlučila da uradi i Džejmi Hergenrejder. Sedam noći zaredom gledala je sadržaj pametnog telefona svog dečka Brajana.

Videla je slike gole svekrve na telefonu: Odlučila je da uradi jednu stvar!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pronašla je tek jednu aplikaciju koja ga povezuje s ostalim ljudima onlajn, a reč je o Snepčetu. U toj aplikaciji je postavila da ona na svom telefonu može da vidi njegovu lokaciju. To je nešto što će Brajan sigurno primetiti, pa je odlučila da će mu sama kaže da je to aktivirala.

U listi odlaznih i dolaznih poziva videla je nekoliko nepoznatih brojeva koji nisu uneti u njegov imenik, odlučila je da ih izgugla, ali i da pita Brajana koji su to kontakti. Kolege s posla. Ništa sumnjivo, barem ono što bi nekim ženama moglo da probudi sumnju, u Brajanovom telefonu nije bilo, piše Women`s Health.

Zašto krišom preturamo po telefonu partnera: Iz ugla psihologa!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nije ni očekivala da će biti nešto što bi moglo da poljulja njeno poverenje u njega. Zabavila se, tvrdi, otkrila nešto novo o njemu, potvrdila da je odgovoran i štedljiv, da voli sport i još ga više voli što joj je dopustio da uđe u njegovu privatnost i javno objavi screenshotove iz njegovog telefona.

Pokajala se što je dečku poslala golišave fotografije: Verovala sam mu, ovako mi je vratio! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs