Obratite pažnju

3 duhovna principa za privlačenje ljubavi: Možda ih niste ni svesni!

Količina ljubavi koju možemo sami sebi da pružimo je tačno onoliko ljubavi koliko možemo da primimo od nekog drugog
Ljubav i zavođenje
23:36h Autor:
3 duhovna principa za privlačenje ljubavi: Možda ih niste ni svesni!
Foto: Shutterstock

Ovaj površni onlajn svet ultrabrzog povezivanja preko društvenih mreža, često preskače korake pravog upoznavanja, u zamjenu za osećaj privremenog odnosa i pripadnosti. Osobe se gotovo nikada ne sretnu uživo, razmjenjuju poruke ili pružaju telesnu ljubav u zamenu za razgovor.

Seks može da postane cilj koji daje osećaj veštačke intimnosti bez postepenih koraka koji vode do stvarne intimnosti i zbog toga žena može da se oseća usamljenija nego ikad.

Ovako radi ciganska magija: Rituali za privlačenje ljubavi!

Bilo da smo aktivno deo toga ili ne, to je u vazduhu i utiče na sve nas. Jedan od duhovnih učitelja zaurlao je učenicima jedne večeri: "Venčajte se sa sobom!" Svi su se nervozno nasmejali i pogledali u pod, nadajući se da neće doći do kontakta očima s njim, ali nikada nisu zaboravili taj trenutak. Ono što je rekao tim rečima je moćna istina jer zaista, ako ne možemo sami sebe da volimo, ko može?

Ako se neko zapita: "Želim li da budem u vezi sam sa sobom?" odgovor je prečesto: "Ne, ne bih." Mi želimo da nas naš partner ispuni. Želimo da nam pokaže ko smo, a naš je posao, naša povlastica, da budemo – mi – ono što jesmo.

Umesto traženja, bacite se na privlačenje ljubavi: Počnite već danas!

Moramo da znamo da smo vredni. Niko drugi nije kao vi. Niko drugi ne može da bude vi, samo vi. Ako se ne osećamo dostojnima ljubavi, kako iko zaista može da nas voli? Po toj logici, govorimo da smo nedopadljivi.Stvarno, kako neko može da nas voli?

Uglavnom, kada ne osećamo ljubav prema sebi, nećemo moći zaista da se otvorimo ljubavi ili da je prepoznamo. To je metafizički zakon. Na taj način možemo da postati zavisni od lažne ljubavi, ljubavi koja izgleda poput ljubavi, ali to nije.

Možemo da budemo zbunjeni našom idejom ljubavi, idejom koja je prezentovana u časopisima, pa je zbog toga propustimo u potpunosti – dok je ona sve vreme tačno ispred vas!

Navika, strah od samoće ili prava ljubav: Ovo su glavne razlike!

3 duhovna pravila za pravu ljubav:

1. Prvo, volite se. Naučite da volite sebe i da budete sami.2. Drugo, budite otvoreni za primanje ljubavi. Znajte da ste dostojni.3. Konačno, budite strpljivi. Praksom možemo da naučimo kako da volimo sebe. Treba vremena. Imajte vere da će prava ljubav doći.

Zaključak: Količina ljubavi koju možemo sami sebi da pružimo je tačno onoliko ljubavi koliko možemo da primimo od nekog drugog. Ljubav je svuda oko nas – stalno. Budite otvoreni. Zabavite se s tim. Budite spremni. Ljubav vašeg života može da bude odmah iza ugla!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs