Nekada su zaista neverovatni

5 surovih istina o muškarcima: Ovo vam se neće dopasti!

Priče da su muškarci neverni, nepouzdani i da se boje veze nisu nikakva novost. Ali, da li zaista ima istine u tome?
Ljubav i zavođenje
01:58h Autor:
5 surovih istina o muškarcima: Ovo vam se neće dopasti!
Foto: Thinkstock

Stereotipi o muškarcima poput onog da su neverni, nepouzdani i boje se veze nisu nikakva novost. Ali, da li su zaista istiniti? Istraživanje sprovedeno na uzorku od više od 500 muškaraca otkrilo je da neki zaista jesu. Naime, izdvojeni su najčešći odgovori slobodnih muškaraca uzrasta između 30 i 45 godina na česta pitanja o vezi.

1. Opsednutost seksom

Muškarci koji nemaju stalnu vezu u proseku mnogo ređe vode ljubav od onih u vezi. Upravo zbog ovog podatka, brojni muškarci često razmišljaju o seksu, pa su spremni na avanture na jednu noć, koje ne uključuju vezivanje za partnerku.

Kad žene nisu pored njih: Evo šta muškarci u tajnosti rade!

2. Lako se uzbude

Muškarci su priznali da tokom perioda kada nisu u ozbiljnoj vezi primećuju i najsitnije detalje na ženi zbog kojih se lako uzbude. Ovakve reakcije vežu se za prvu stavku, odnosno za hormone koji zbog manjka redovnog seksa u ovom periodu "divljaju".

3. Oklevaju oko ulaska u novu vezu

Većina ostavljenih i razočaranih muškaraca s novom potencijalnom partnerkom će da postupa vrlo oprezno. Naime, muškarci su priznali da ih ulazak u novu ljubavnu avanturu pomalo plaši i da vrlo teško grade poverenje zbog čega mogu da ispadnu hladni.

Sve se vrti oko ljubavi: 5 čudnih stvari koje nam se dešavaju kada se zaljubimo!

4. Mogu da budu vrlo bezosećajni

Većina slobodnih muškaraca koji su flertovali, ali to nije ispalo kako su očekivali, priznalo je da će radije da ugase telefon i da se prave da su stranci, nego da se devojci obrate licem u lice.

5. Planiranje porodice i veze ne shvataju ozbiljno

Pojam "biološki sat" kod muškaraca nema ozbiljno značenje, a planiranje porodice i braka nije im ni u mislima. Kada upoznaju devojku prvo žele da "ispipaju" sve o njenom karakteru, a nakon toga o svojim novim osećanjima. Ali, daleki planovi ipak im nisu na prvom mestu.

Apsolutni pobednici: Samo ovakvi muškarci su vredni vaše pažnje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs