Ljubomora ili nešto drugo?

Zbog ove haljine su joj napravili pakao od života: Maltertirali je usred venčanja! (FOTO)

Izgovor za sve ovo bio je da je haljina neprimerena i da je sramota doći ovako obučen na nečije venčanje
Lifestyle
07:04h Autor:
Zbog ove haljine su joj napravili pakao od života: Maltertirali je usred venčanja! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Mrslizkrueger

Fitnes instruktorka Liz Kruger nije ni sanjala da će zbog roze-bež mini haljine koju je odabrala za venčanje svoje prijateljice završiti na naslovnim stranama svih britanskih medija i u televizijskim dnevnicima!

Naime, zgodna Liz fotografisala se pre odlaska na svadbu svoje prijateljice, zadovoljna svojim izgledom. Objavila je fotografiju na Instagramu i dobila gomilu komplimenata na račun svog sjajnog izgleda.

Ali, nije mogla ni da pretpostavi šta je čeka na venčanju!

Poklonila im 130 evra za venčanje: Reakcija pohlepne mlade razbesnela svet!

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on Jun 19, 2016 at 5:48am PDT

Čim je stigla, primetila je poglede i negodovanje drugih žena, ali je odlučila da sve to ignoriše.

Međutim, dame su počele da joj prave sve više neprijatnosti - sa očiglednog ogovaranja prešle su na fizičko maltretiranje. Prolazile su pored Liz kad bi stajala sama i pljeskale je po zadnjici, a kap koja je prelila čašu bila je kada ju je jedna gošća ispolivala punom kriglom piva.

Izgovor za sve ovo bio je da je haljina neprimerena i da je sramota doći ovako obučen na nečije venčanje.

Umesto da se brani ili svađa sa njima, Liz je dostojanstveno izdržala celu svadbu, a nakon toga odlučila da im uzvrati na sve uvrede - ljubaznošću.

"Da sam bar znala da će ova haljina na 33 stepena značiti da će žene biti bezobrazne prema meni. Polile su me pivom, a to je samo jedan od mnogih znakova "ljubaznosti" koje sam iskusila te večeri. Da, to se dogodilo. Sva sreća pa imam debelu kožu, dobre prijatelje i supruga uz sebe, znam da se nasmejem svemu i ne primam sve k srcu. I odrasli ljudi mogu da budu nasilnici, ne samo deca. Bez obzira na sve, sjajno smo se zabavili i nikakvi komentari i pogledi žena nisu mogli da mi pokvare raspoloženje," napisala je Liz na Instagramu uz fotografiju sporne haljine.

Pipa Midlton na meču Novaka Đokovića: Niko nije mogao da skine pogled sa njenih nogu! (FOTO)

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on Jun 19, 2016 at 11:08am PDT

Nakon svega, Liz je odlučila da na društvenim mrežama pokrene tag #LizKidness, sa željom da podstakne i druge žene da progovore o sličnim iskustvima, jer smatra da dame treba jedne drugima da budu podrška, a ne da se međusobno osuđuju.

"Činiti dobro drugim ženama od sada će biti moj prioritet. Nadam se da ću i druge da inspirišem da učine isto. Od jednostavnih stvari poput svakodnevnog komplimenta, slušanja žene koja je u teškoj situaciji do volontiranja u centru za zlostavljane devojčice i upoznavanja žena na dubljem nivou od površnog. Neću da sudim knjizi prema koricama. Pokret za žene od žena. Sredićemo zločeste devojke dobrotom", zaključila je Liz.

Nekad lepotice, danas predmet podsmeha i osude: Ove žene se svaki dan kaju zbog jedne stvari (FOTO)

A photo posted by Liz Krueger (@mrslizkrueger) on Jun 16, 2016 at 6:14pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs