Čudo prirode

Novogodišnji blizanci rođeni u različitim godinama

Iako su rođeni sa samo nekoliko minuta razlike, blizanci koji su na svet došli u poslednjim minutima stare, odnosno prvim trenucima nove 2014. godine slaviće različite rođendane
Zanimljivosti
21:14h
Novogodišnji blizanci rođeni u različitim godinama
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Dok su širom sveta ljudi proslavljali dolazak Nove godine, dve majke su rodile dve poslednje bebe u 2013. i dve prve bebe u 2014. godini. Iako rođeni sa samo nekoliko minuta razlike, njihovi blizanci došli su na svet u različitim godinama.

31. decembra 2013. u 23:58 časova Jaleni Santos Tohalino rodila je devojčicu Loren Jaleni Begazo u jednoj bolnici u Vašingtonu, a uskoro je rođen i njen brat Brendon Ferdinando Begazo, 1. januara 2014. godine u 00:01 časova.

- Osećam se divno, srećan sam i radostan, i u potpunosti ostvaren - izjavio je otac blizanaca Voren Begazo, a o svojoj supruzi je rekao:

- Po prvi put je postala majka, deca su prelepa i ona je stvarno srećna.

U Torontu, dve sestre bliznakinje su takođe rođene u 2013. odnosno u 2014. godini. Starija sestra Gabrijela Salgeiro rođena je 31. decembra 2013. godine u 23:52 časova, a prvog januara 2014. u 38. sekundi nakon ponoći rođena je mlađa bliznakinja Sofija.

- One su na neki način ubole premiju, jer imaju različite rođendane - izjavila je Lindzi Salgeiro, majka ovih beba, i dodala:

- Njih dve će biti najbolje drugarice do kraja života. Ovo uopšte nije loš način da se završi jedna i započne naredna godina.

Obe majke i njihova deca su zdrava i jedva čekaju da odu kući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs