Pazite se

Noćas se na nebu dešava veliki tranzit: Stvara se ogromna konfuzija, a evo kako će uticati na vaš horoskopski znak

Osvešćenje dolazi nakon što Venera uđe u znak Raka, što će se desiti ubrzo.

Zanimljivosti
Noćas se na nebu dešava veliki tranzit: Stvara se ogromna konfuzija, a evo kako će uticati na vaš horoskopski znak
Foto: Shutterstock

Danas se na nebu dešava egzaktan kvadrat Venere u Blizancima i Neptuna u Ribama. Venera u Blizancima priča o površnim i laganim odnosima koji se održavaju najviše kroz komunikaciju, dok Neptun u Ribama čvrsto utemeljuje iluzije i generalno ume da navede na pogrešan put ili zaključak.

Ovaj aspekt ćete najviše osetiti u emotivnim odnosima i na polju finansija jer je Venera vladar partnerstva ali i novca. Neptun ume snažno da izazove gubitak granica u ljubavi, da donese partnera koji nije siguran šta želi ali koji takođe ume da vas veže za sebe zbog sopstvenih slabosti.

Kvadrat ove dve planete različito deluje i stvara generalnu konfuziju. Gledajte gde su vam polja kojima vladaju Ribe i Blizanci jer će ovaj aspekt, na kratko na našu sreću, delovati i na polja i na planete koje vam aspektuju.

Osvešćenje dolazi nakon što Venera uđe u znak Raka, što će se desiti ubrzo.

Ovan

Neptun je u vašoj kući tajni i biće tu još dugo dok Venera ovim tranzitom aktivira polje komunikacije i najbliže okoline što znači da imate trenutno neku aktivnu komunikaciju koja ima neku tajnu u sebi.

Može lako da se desi da slepo verujete nekome ko ne zaslužuje to.

Bik

Venera tranzitira vašim poljem imovine dok Neptun tranzitira poljem novca koji zarađujete kroz trenutni posao, što može da ukaže na neko pogrešno ulaganje ili lošu finansijsku sliku koja vam ne daje mnogo prostora.

Takođe može da se desi da pozajmite novac nekome ko vam isti neće nikada vratiti.

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

foto: Shutterstock

Blizanci

Neptun dugo plovi vašim poljem profesije i karijere, dok se Venera trenutno nalazi u polju vašeg ličnog, tek tako možemo reči da stvarate neku potencijalno lažnu sliku o sebi ili vama prilazi neko ko ovo radi.

Sačekajte par dana i ne donosite neke ozbiljne zaključke.

Rak

Venera se sad smestila u polje tajni dok Neptun aspektuje polje vaših uverenja, vere ali i nekog učenja. Moguće je da gubite veru u sebe ili u nekoga bliskog, gubitak samopuzdanja i nesigurnost su sada aktivni.

Lav

Kvadrat ove dve planete vas lako navodi na ulazak u dugove ili vas uvlači u neki odnos sa prolaznim prijateljem koji nije baš najjasniji i u kome se mešaju romantični i platonski elementi.

Devica

Partnerstvo kako poslovno tako i romantično mogu biti zbunjujući pa ne bi bilo loše da ispitate da li ste prešli neke svoje granice. Trenutno mislite da imate više izbora, pa ako ih i imate, mnogi od njih ne mogu biti održivi.

Vaga

Ono što vam se dešava sada može biti novo i jako uzbudljivo, bilo da je to neko putovanje, veza na daljinu ili obrazovanje. Morate biti pažljivi i jasni sa sobom i prema drugima, jer se javlja ogromno nezadovoljstvo i osećanje neispunjenosti.

Veliki horoskop do 21. maja: Vladavina Sunca u Biku donosi značajne promene!

foto: Shutterstock

Škorpija

Želja za krajnjom nagradom zbog proteklog perioda može povećati troškove, iluzije ali potrebu da se nekome prepustite do kraja. Pazite se šta i kako investirate pa bilo da je to partner ili neki projekat od kog imate velika očekivanja.

Strelac

Aspekt Venere i Neptuna kroz vaše polje odnosa govore o tome da će se postaviti pitanje neke priče iz prošlosti ili će pokrenuti nešto iluzorno u postojećem.

Nikako nije pravi momenat da tražite od partnera da sada donosi konačnu i čvrstu odluku jer postoje neka neizogovorena očekivanja i želje.

Jarac

Kvadrat snažno utiče na polje svakodnevnice, rutine i zdravlja. Uputstva i poruke su sada nejasni, kao i potencijalne zdravstvene tegobe.

Svako rešenje koje vam se sada čini kao dobro i konačno prožeto je nekom iluzijom i nesigurnošću.

Vodolija

Sektor samoizražavanja je podstaknut maštom, fantazijom i kreativnošću. Ipak sve nije tako bajkovito i postoji velika mogućnost da se ušukavate u svet iluzornog zbog čega kasnije možete upasti u klopku, specijalno kada je u pitanju vaše ulaganje u neki potencijalni odnos.

Mesečni horoskop za maj 2018: Jarcu je sve kao med i mleko, Raku strastven mesec pun rizika!

foto: Shutterstock

Ribe

Neptun je već dugo u vašem znaku, pa se njegov uticaj pojačava i smanjuje. Ovog puta sa Venerom aktivira polja kuće i vašeg odnosa prema domu i porodici koji je trenutno maglovit.

Ukoliko postoji neka konfuzija oko prodaje, preseljenja ili deljenja imovine, pokušajte da odložite to jer nikako nije sada momenat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs