Iz astro ugla

Januar 2018 mesečni horoskop za Blizance: Iskoristite šansu za mesec pun ljubavi!

Prihvatite ljude koje volite onakvi kakavi jesu!

Zanimljivosti
Autor:
Januar 2018 mesečni horoskop za Blizance: Iskoristite šansu za mesec pun ljubavi!
Foto: Shutterstock

Posao: Na poslovnom planu se sve polako vraća u normalu, nakon burnog decembra i Novogodišnje noći. Sada do kraja januara nastupa period malo slabije aktivnosti, sporijeg tempa i većeg odmora. Zato ovaj period iskoristite da ne razmišljate previše o poslu. Trudite se da odmorite mozak što je više moguće i da ukoliko ste u mogućnosti negde otputujete i posao ostavite po strani.

Ljubav: Ovaj mesec januara bi mogao da vam donese pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maximalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju porodicu. Iako možda niko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i sa razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite sa razumevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjićete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, neko mora početi prvi.

Zdravlje: Kako vas preplavljuju nove pozitivne energije i visoke vibracije, tako će se većina vas osećati i bolje što se zdravlja tiče. Niotkuda će se stvoriti svest o tome da ne morate toliko da jedete da biste ostali zdravi. Naprotiv, možete jesti jako malo hrane i postići savršeno zdravlje. Recite ne prazničnom prežderavanju i potrudite se da se hranite zdravo i da samo zdrave i čiste misli stavljate u svoj um.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

horoskop