Divne vesti

Kineski horoskop za 2018. predviđa divne stvari: Jednom znaku sreća, sreća i samo sreća!

Samo dva znaka suočiće se sa manjim preprekama

Zanimljivosti
Autor:
Kineski horoskop za 2018. predviđa divne stvari: Jednom znaku sreća, sreća i samo sreća!
Foto: Shutterstock

Ako je verovati kineskom horoskopu, uskoro ulazimo u godinu žutog zemljanog psa.

To je, tvrde upućeni, dobra vest, jer će taj znak kineskog horoskopa u 2018. godini biti velikodušan prema svima! Svi ćemo osetiti pozitivan uticaj, a za mnoge će ova godina biti početak novog, mirnog i srećnog perioda.

OVDE pročitajte koji ste znak u kineskom horoskopu!

Ipak, Pas će biti blagonaklon samo prema onima koji oko sebe šire mir i harmoniju i nesebično pomažu drugima.

S obzirom da Pas, po kineskom verovanju, ceni direktnost i suočavanje s poteškoćama, ovo će biti godina ljudi koji su verni, odgovorni i usmereni ka cilju. Šta to znači za svakog od nas? Saznajte u nastavku:

Za osobe koje su se rodile u znaku Psa, Zmije, Pacova i Svinje, naredna godina će biti veoma srećna, posebno za one koji traže nešto novo - posao, iskustvo, ljubav... Želje će početi da im se ostvaruju već u prvim mesecima 2018.

Godišnji horoskop za novac i posao otkriva: Koga u 2018. čeka bogatstvo, a koga beda!

foto: Shutterstock

Za osobe rođene u znaku Zeca, Bika i Majmuna, 2018. će biti stabilna i mirna godina puna sitnih, lepih iznenađenja. Krupne, pozitivne promene moguće su kao rezultat stabilnog rasta. Preporučuje se da ovi znakovi jednostavno rade ono što smatraju važnim i godina će im biti predivna.

Rođeni u znaku Petla, Tigra i Zmaja ipak bi mogli da naiđu na određene poteškoće, ali sve što budu radili u ovoj godini postaviće temelj za pozitivan period u razdoblju koje sledi nakon 2018.

Moguće je da će im se dogoditi "čistka", ali zbog toga ne bi trebalo da se uzrujavaju, jer to što će se nešto ili neko u njihovom životu odjednom promeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na njihove molitve "izbavi nas od zla".

Oni koji su se rodili u znaku Koze i Konja iz srećne 2018. godine će izvući najviše, zato što najbolje od svih shvataju da se život mora živeti punim plućima. Stoga im se savetuje da ne propuste nijednu šansu kojima je Pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

Večiti horoskop, nepogrešiv i precizan: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek sam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs