Možda vam zatreba

Ignorišite Lava, kritikujte Bika, Ribi kažite da preteruje: Evo kako da iznervirate svaki horoskopski znak!

Ovo su tačna uputstva kako da iživcirate svaki od horoskopskih znakova

Zanimljivosti
14:08h Autor:
Ignorišite Lava, kritikujte Bika, Ribi kažite da preteruje: Evo kako da iznervirate svaki horoskopski znak!
Foto: Profimedia

Nije lepo namerno da ljutite ljude, ali ponekad je to baš ono što nam treba. Ili njima. Ovo su tačna uputstva kako da iživcirate svaki od horoskopskih znakova.

Ovan

Njima stvarno ne treba puno. Ako želite živcirati Ovna, samo mu recite da ne može da dobije nešto što želi, ili još gore, da nije sposoban da uradi nešto. Svađa je zagaratovana.

Bik

Bikovi su jako ponosni na stvari koje poseduju, a ako im želite podići pritisak, samo otvoreno kritikujte nešto što im je drago.

Blizanci

S njima je teško posvađati se, jer su skloni da se slože sa sagovornikom, čak i za stvari oko kojih se ne slažu. Ako želite da iživcirate Blizanca, otvoreno ga prozovite zbog nedostatka karaktera.

Rak

Pasivna agresija je Rakova najjača strana, ali i najveća slabost. Ako im uzvratite istom merom, podivljaće.

Lav

Lavovi obožavaju pažnju, zato će ih najviše iznervirati ako ih u potpunosti ignorišete. Kad vam Lav nešto priča, prekinite ga i promenite temu. Brzo će eksplodirati.

Devica

Rasturite im sto. Pobrkajte knjige na polici. Napravite nered u njihovom savršeno isplaniranom redu. Devica će reagovati burno.

Prvi znak da nešto ozbiljno nije u redu: Ovan zlokobno ćuti, Lav postaje agresivan!

foto: Shutterstock

Vaga

Vage ne vole svađu, zato uvek pokušavaju da nađu brzo i efikasno rešenje za svaku nesuglasicu. Ako želite da iživcirate Vagu, nemojte dozvoliti da svađa završi. Za svako rešenje pronađite novi problem. To će ih izbaciti iz takta.

Škorpija

Dugo drže ljutnju u sebi, zato je kod Škorpija teško znati jesu li uopšte ljuti ili ne. Jedan od načina na koji ih je lako izbaciti iz takta jeste da jednostavno podeliti neku njihovu tajnu s ostatkom sveta.

Strelac

Ako želite iživcirati Strelca, dovoljno je da ga lažete i tako pokažete da je pogrešio što vam je verovao. Poverenje je za Strelčeve jako važna stvar.

Jarac

Racionalni i ambiciozni pripadnici ovog znaka poludeće ako im neko objasni da su njihove ideje sasvim glupe, a planovi teško ostvarivi.

Vodolija

Pričanje o osećajima je za Vodolije jako neprijatno, a ako ih želite iživcirati, idite za njima i radite baš to.

Ribe

Ribe su sklone preterivanju, a jedna od najgorih stvari koje im možete reći je da – preteruju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs