Pokušajte, lako je

Šokantno precizno: Nostradamusov krug otkriva budućnost, slučajnosti ne postoje!

Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, i to sa izuzetnom preciznošću
Zanimljivosti
21:10h Autor:
Šokantno precizno: Nostradamusov krug otkriva budućnost, slučajnosti ne postoje!
Foto: STIL

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bio je astrolog, lekar i alhemičar, ali postao je poznat celom svetu, zahvaljujući svojim proročanstvima. Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, sa izuzetnom preciznošću.Nostradamus je pisao proročanstva u metaforama, ali kažu da je proricanje sudbine po krugu takođe smislio on, mada pismeni ili usmeni dokazi o tome ne postoje.

Međutim, ova metoda je jednostavna i iznenađujuće precizna!

Zatvorite oči, skoncentrišite se na pitanje koje vas trenutno interesuje, i ubodite prstom u oblast kruga. Pogođeni broj je odgovor na vaše pitanje.

Odgovore pogledajte ispod slike:

Nostradamus je prorekao: Ovih 5 jezivih događaja će obeležiti 2016.godinu!

1. Da. Vi pripadate onim ljudima koji ne gube prisebnost i prisustvo duha, čak i u najtežim situacijama. Zato ne dižite ruke od rešenja svojih problema, jer na lageru imate izdržljivost i strpljenje. Čeka vas uspeh. Imajte poverenje u sebe i u druge.

2. Da. Ali ne danas i ne sutra. Neko stoji na vašem putu i pokušava da vas zbuni. Ne shvatajte ga suviše ozbiljno. Ali, nemojte ni potcenjivati taj otpor. Izbegavajte sukob. Pokušajte da pronađete pozitivno rešenje svog problema.

3. Da. Događaji će narednih dana premašiti vaša očekivanja. Ako počnete pametno da koristite svoju rezervu energije, a ne trošite je na nebitne stvari, prednost će biti na vašoj strani. U svakom slučaju, imajte strpljenje i izdržljivost, kako u odnosu na sebe, tako i prema drugima.

4. Da. U ovom trenutku, izgleda, smeši vam se sreća. Zato, nema ni jednog razloga za sumnju u pozitivan ishod. Sreća će vas još dugo pratiti. Uživajte u ovim srećnim nedeljama.

Svi smo anđeli sa jednim krilom: Rođeni između 1950. i 1980, obavezno pročitajte!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

5. Tačno. U ovom trenutku, obraćate previše pažnje na mišljenje drugih i zato pomalo propuštate prijatnu situaciju. Nemojte čekati predugo, dajte do znanja drugima da moraju poštovati vas i vaše mišljenje. Male taktičke igre samo dovode do zablude i idu na štetu uzajamnog poverenja.

6. Sve će ići malo teže nego što očekujete. Krećete od pogrešnih pretpostavki. Drugi ljudi vide to u u sasvim drugačijem svetlu. Zato je krajnje neophodno da saslušate dobar savet bliske osobe i da ne podležete lažnim nadama.

7. Pitanje za sada nije rešivo. Dajte sebi vremena i ne punite glavu još nesazrelim problemima. Pokušajte da uživate u trenutku. Kasnije će se sve rešiti. Ako ste veoma zabrinuti, obratite se za pomoć magičnom krugu za nedelju dana.

8. Pažljivo. Pokušajte da ne verujete svemu što vam kažu. Držite određenu distancu u nekim stvarima. Danas sve oko vas izgleda povoljnije, nego što zaista jeste. Budite pažljivi i pazite se da kasnije ne osetite razočaranje.

Veliki zimski horoskop: Poslednji udarac baksuzne 2016, sjajan početak 2017. godine!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

9. Nema sumnje. Ali biće vam potrebna pomoć. Popričajte sa dobrim prijateljem o problemima koji vas muče, jer je on objektivan i posmatraće stvari trezvenije.

10. Da. Ali nemojte dati da vas dovedu u zabludu. Pokažite više samopouzdanja i sigurnosti, i onda će sve biti u savršenom redu. U ovom trenutku, možete se potpuno osloniti na svoju intuiciju. Kasnije nećete doživeti ni najmanje razočaranje.

11. Pitanje je postavljeno prerano. Ostavite ga za sada po strani, nije još sazrelo. Budite popustljivi. Ceniće vas zbog toga.

12. Veoma je moguće. Sve napreduje mnogo brže i pozitivnije, nego što ste zamišljali. Važno je da ne pokušavate da se stekne utisak nezaineresovanog lica. Obratite pažnju: neko iskreno pokušava da postane vaš prijatelj.

Kineski horoskop za decembar: Sudbinski susret, najlepše za kraj 2016!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

13. Sve će se desiti ne onako kako je planirano. Vi delujete neodlučno. To dovodi u zabludu neke vaše prijatelje. Smatraju vas nepredvidivom ličnošću, što vam ne ide u korist. Uništite ovu sliku. Vas vole više, nego što mislite.

14. Sve će biti dobro. Ali samo u slučaju ako sami pokažete aktivnost. Dozvoljeno je sve, ali ne i odlaganje. Preuzmite inicijativu u svoje ruke i iznenadite sve svojom efikasnošću i bogatstvom ideja.

15. Da, možete se osloniti na svoju sreću. Očekuje vas povoljan obrt sudbine. Sada ne morate ništa izmišljati, već samo iščekivati. Ishitrena dejstva odvešće vas u pogrešnom pravcu i mogu vam naškoditi.

16. Sve nade će biti ispunjene. Ali, apsolutno drugačije nego što ste zamišljali. Zato budite spremni za bilo kakve promene i ne koncentrišite se samo na jedini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost i ne odbacujte ni jedan argument.

Crno proročanstvo patrijarha Pavla za Srbiju: Monah otkrio detalje iz tajnih spisa!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

17. Pitanje je i dalje otvoreno. Potrebno je da pažljivo razmislite o svojim željama, jer vaša osećanja još nisu do kraja sazrela. Prema tome, previše očekujete od druge strane. U narednim danima sve ostaje bez promena. Međutim, jedna srećna okolnost može uneti jasnoću u vaš problem. Pažljivo slušajte svoj unutrašnji glas.

18. Kod vas mogu nastati poteškoće. Ispočetka ćete čak biti razočarani, ali to ne znači da su vaše šanse jednake nuli. Sasvim naprotiv: razočaranje će dati podsticaj pozitivnom razvoju. Vaš krug prijatelja raste, postaje bolji i stabilniji.

19. Nepoverenje i ljutnja su još uvek daleko od vas. Ali, ako se ubrzo ne oslobodite sopstvene sumnje, mnogo ćete pokvariti. Ako vas sreća zaobilazi, krivac za to može biti vaša preterana skromnost i nesigirnost. Odbacite ih na stranu! Budite otvoreni i druželjubivi sa drugim ljudima.

20. Da. U ovom trenutku, sreća je na vašoj strani. Prema tome, nema ni jednog razloga da sumnjate u povoljan ishod. Još dugo ćete uživati u srećnom periodu.

21. Da. Za konačno postizanje cilja ostalo je uložiti sasvim malo truda. Budite smeli, rizikujte i sigurno ćete uspeti. Budite pažljivi prema svemu što se dešava oko vas i imajte na umu - slučajnosti ne postoje. Na ovom svetu ništa nije slučajno.

Vidim Beograd u bedi i bludu, u kolonama će iz njega bežati: Jezivo proročanstvo srpskog monaha!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs