Da ne poverujete svojim očima

Parkirao automobil pored puta: Nastao je haos, policija ostala bez teksta! (VIDEO)

Sve je snimljeno u ponedeljak 17. oktobra. Snimak je prilično bizaran, a i sama policija je ostala iznenađena onim što su videli
Zanimljivosti
22:24h Autor:
Parkirao automobil pored puta: Nastao je haos, policija ostala bez teksta! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook / Police.neuchateloise

Švajcarska policija je na svom Fejsbuku objavila snimak nadzorne kamere s autoputa, a sve je snimljeno u ponedeljak 17. oktobra. Snimak je prilično bizaran, a i sama policija je ostala iznenađena onim što su videli. Policija je izvestila da je muškarac parkirao automobil uz autoput kako bi porazgovarao s vozačem kamiona.

Izbacio đubre iz kola na ulicu: Motorista ga naučio životnu lekciju! (VIDEO)

Odjednom je njegovo vozilo krenulo samo od sebe, a muškarac je počeo da trči za njim preko dve trake. Automobil je potom udario u ogradu, promenio smer i krenuo prema drugoj strani puta, a zaustavio se tek kada je udario u signalizaciju na travnatom delu. U tom trenutku, kao što se vidi na snimku, nekoliko automobila približilo se muškarcu koji je i dalje trčao za svojim automobilom.

Nakon dojave o tome da je ograda oštećena policajci su krenuli u istragu i pogledali snimke. Imali su šta da vide.

"Ostali smo bez teksta, to nismo očekivali", rekli su u policiji. Objavili su i da su pronašli vozača auta i kamiona koji su rekli da su samo razgovarali na autoputu.

Policajac je zaustavio zbog brze vožnje: Ovo na suvozačevom mestu nije očekivao! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs