Bosansko čudo

Sonja Zekić: Najlepša prirodna žena na planeti (FOTO)

U eri fotošopa i plastične hirurgije, mlada bosanska lepotica je osvojila svet prirodnošću i seksepilom koji isijava iz nje
Zanimljivosti
20:06h Autor:
Sonja Zekić: Najlepša prirodna žena na planeti (FOTO)
Foto: Facebook / Sonja Zekić

U konkurenciji od 25 superfinaliskinja, Bosanka Sonja Zekić je proglašena najboljim primerom lepe i prirodne devojke, kojoj nije potreban fotošop, puno šminke, ni dijete kako bi izgledala zanosno.

Ovo takmičenje je sproveo sajt Beautiful Women Pedia, na kom stoji:

"Sonja je prelepa i njena lepota je prirodna što je danas sve teže naći, jer živimo u svetu veštačkog: obmane, genetski modifikovane hrane, plastičnih operacija i slično. Ima sjajno lice i savršeno telo s besprekornim ženskim atributima. To je razlog da postane najlepša prirodna žena za 2013. godinu”.

Sonja je poreklom iz Žepča, a od 18. godine bavi se modelingom. Već nekoliko godina živi u Sarajevu u kom je najpre završila Ekonomski fakultet, a sada radi u jednoj osiguravajućoj kući. Sa figurom od koje zastaje dah i upečatljivim, punim usnama, 26-godišnja Sonja kaže da su joj oduvek govorili da je lepa, ali ona sebe ne gleda na taj način, već više ceni svoje osobine koje smatra vrlinama.

Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle godine je bila zapažena na takmičenju Gentleman’s Choice, na kom je njen profil pregledan više od pet miliona puta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs