Pogledajte

Šta omiljeni ruž za usne govori o tebi: Odvažne dame nose ovu boju!

Kada se spremate na prvi sastanak dobro razmislite koji ruž ćete staviti jer muškarci obožavaju samo jednu boju
Zanimljivosti
03:48h Autor:
Šta omiljeni ruž za usne govori o tebi: Odvažne dame nose ovu boju!
Foto: Shutterstock

Konačno te je pozvao na sastanak. Dugo si iščekivala ovaj trenutak i sada želiš da daš sve od sebe da ga impresioniraš. Evo šta boja karmina koji nosiš na prvom sastanku može da mu otkrije o tebi.

Crveni

Vi ste osoba koja je samouverena i svesna svoje seksualnosti. Šaljete signale emocija, strasti i seksepila. Ne bojite se da kažete šta imate, veoma ste odvažni i hrabri.

Koralni

Vi ste puni entuzijazma, volite avanture i zračite pozitivom. Komunikativni ste i veoma otvoreni i zbog toga delujete pristupačno ljudima. Što se tiče veza, opušteni ste i ne marite puno za ozbiljnost. Spremni ste da pustite da sve to ide prirodnim tokom, pa gde vas odnese.

Ombre efekat na usnama: Puniji izgled za nekoliko minuta! (VIDEO)

Nude

Želite da budete ozbiljno shvaćene, nemate ništa da sakrijete, a imate puno da pružite. Postoji jedna doza nežnosti i ranjivosti, ali sa pravim partnerom moguće je da se potpuno otvorite, da mu poklonite svoje srce.

Drečavo roze

Roze je boja nežnosti, ali ste ovom drečavijom nijansom dali dozu “vreline” u svoj izgled. Volite da šaljete dvosmislene poruke, jer vaša ličnost je ujedno i nežna i čedna, ali i zavodljiva i provokativna. Vaš partner može biti pomalo zbunjen od toga šta da očekuje od vas u vezi, ali s druge strane možda ste i vi isto zbunjeni. Ono što vam je važno je da sve kockice moraju da vam se slože: i telo i duh i emocije.

Boja vina

Ova boja reflektue vaš snažan i odvažan karakter, jedino što može da vas sputava je da budete i previše rezervisani prema vašem sagovorniku. Samim tim nećete mu otkriti previše, pa ćete mu delovati obavijeni velom misterije. Ipak imajte na umu da je misterioznost prema suprotnom polu mač sa dve oštrice; neki partneri će uživati u ovoj “igrariji”, dok će se neki brzo umoriti i otići.

Drečavo ljubičasta (fuchsia)

Sa ljubičastim nijansama nikada nećete i ne možete pogrešiti. Ona vašem liku i tenu daje posebnu dozu samouverenosti i sofisticiranosti koja će na prvom sastanku itekako pomoći da date dobar utisak. Takođe ova nijansa pokazuje da ste veoma kreativna i inspirativna osoba, pa samim tim očekujete da razgovori budu jednako stimulišući.

Polomio vam se karmin: Jednostavan trik rešava problem!

Prirodne usne

Vi u vezama volite iskrene pristupe, niste pristalica “igrarija” i spletkarenja. Idete na sve ili ništa. Tako da, ako ne nosite karmin vi zapravo poručujete: “Ovo sam ja, prihvati me kakvu sam ili nemoj uopšte.” Od vašeg partnera tražićete iskrenost, otvorenost i požrtvovanost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs