Urnebesno

10 razloga za razvod koji će vas nasmejati do suza: Papagaj kaže da si me prevario!

Jedna žena iz Izraela udomila je čak 550 mačaka, što njenom suprugu nikako nije bilo normalno, dok je muž ostavio ženu jer je poljubila konja
Zanimljivosti
08:28h Autor:
10 razloga za razvod koji će vas nasmejati do suza: Papagaj kaže da si me prevario!
Foto: Shutterstock

U današnje vreme, prevara, besparica i fizičko nasilje su vodeći krivci za raspad brakova. Međutim, ima parova kojima to ne smeta, ali ne podnose neke sasvim druge, čudne stvari.

Evo 10 najbizarnijih i najsmešnijih zabeleženih slučajeva razvoda koje je izdvojio portal Haffington post.

Jovana Švonja šokirala izjavom u šestom mesecu trudnoće - Potpisujemo papire za razvod!

1. Ne treba mi muž kom se ne sviđa moj omiljeni film

Da potpuno suprotan ukus kada je reč o filmovima može i te kako da utiče za brak, dokazala je žena iz Japana, koja je ostavila muža jer se njemu nije dopao film Frozen (Ledeno kraljevstvo). Ako on ne može da shvati zašto film nije dobar, sa njim nešto ozbiljno nije u redu - izjavila je žena.

OVDE otkrijte tajnu lepote i mladosti žena iz Japana - Efikasna maska od pirinča i meda protiv starenja kože!

2. Duh joj je uzeo želju za seksom

Jedan muškarac iz Dubaija razveo se zbog duha iz arapske mitologije, koji je, prema tvrdnjama tazbine zaposeo njegovu ženu i zbog toga nije želela da spava sa njim. Toliko su verovali u to da je nekoliko religijskih stručnjaka na njoj izvodilo egzorcizam!

3. Nije zamenio protezu za penis

Nakon što je jedan Rus saznao da mu supruga nije zadovoljna u krevetu, ugradio je protezu za penis. Ali, tokom seksa proteza je pukla, pa je on obećao da će nabaviti novu. Nažalost, nije bio dovoljno brz u zameni "delova", pa je supruga rekla da joj je dosta lošeg seksa i podnela zahtev za razvod.

Zanemarivao je, varao i na kraju ostavio - Bivša supruga otkrila 4 greške koje su je koštale braka!

4. Ona je nezasita

Nedostatak seksa u braku može da dovede do razvoda ili otuđivanja, ali ni previše seksa nije tako dobro! To je na svojoj koži osetio Indijac kog je supruga terala da pije tablete za potenciju kako bi bio što bolji u krevetu! Pretila mu je i da će imati seks sa drugim muškracima ako on ne bude mogao da je zadovolji, ali se sve završilo razvodom. Nesrećni indijac je kao obrazloženje naveo da je njegova supruga agresivna, tvrdoglava, autoritativna i nezasita.

5. Neću da se zovem "Guantanamo"

Jedan suprug iz Saudijske Arabije ne spada u one koji broj svoje žene u telefon ukucaju kao Duša, Ljubav, Sreća i slično. Kada je supruga otkrila da se u njegovom imeniku "zove" Guantanamo, podnela je zahtev za razvod, dok se muž pravdao da ne želi da ugrožava svoju privatnost i da svako zna kada ko ga zove. Molio ju je da se pomire, ali je žena bila uvređena što ju je uporedio sa ozloglašenim vojnim zatvorom u Americi.

OVDE pročitajte najluđe izgovore za kašnjenje ili izostanak sa posla - Zaboravio sam da se vratim sa pauze!

6. Papagaj mi je rekao da si me prevario

Iako kućni ljubimci često spajaju parove, jedan par iz Kine se razveo zbog svog papagaja. Naime, ara je nekoliko puta ponovlila reči razvod, volim te i budi strpljiva, što je ženu ubedilo da je suprug dovodio drugu kada ona nije kod kuće i da je ptica samo tada mogla da čuje te reči.

7

. Perfekcionizam na granici ludila

Žene često kukaju kako je njihov partner nemaran, kako ne vodi dovoljno računa o higijeni, ali jedan par iz Nemačke se razveo upravo zbog previše čistoće. U braku su bili 15 godina, žena nikada nije mogla da shvati toliku opsednutost čišćenjem, ali kada je on srušio zid jer je bio previše prljav, žena ga je zauvek napustila.

Najsmešnije izgovore za raskid pročitajte OVDE - Benzin je preskup!

8. Šta će mi 550 mačaka?!

Jedna žena iz Izraela udomila je čak 550 mačaka, što njenom suprugu nikako nije bilo normalno. Jednom su pokušali i da se pomire, on je ubeđivao da odustane od njih jer i tako imaju mali stan, ali ona nije želela da napusti svoje ljubimce, pa su se na kraju razveli.

9. Zašto se ljubiš sa konjima?!

Žena koja obožava konje imala je priliku da se izbliza fotografiše sa jednim i tom prilikom ga je poljubila. Presrećna što se srela oči u oči sa omiljenom životinjom, okačila je fotografiju na društvene mreže, ali kada je njen suprug video fotografiju, podneo je zahtev za razvod braka, jer ga je prevarila i još se javno pohvalila! Žena je odmah pristala na razvod, jer, kako je istakla, šta će joj muškarac kojem tako nešto liči na varanje.

U dalekoj zemlji Australiji - Rodilo se neraskidivo prijateljstvo konja i usvojene mace! (FOTO)

10. Prevarila si me pre 70 godina2011. godine se jedan par iz Italije razveo i to zato što je suprug pronašao pisma koja je njegova supruga razmenjivala sa drugim sredinom 40-ih godina! 99-godišnji muškarac osudio je svoju 96-godišnju suprugu za izdaju i nemoralno ponašanje od pre 70 godina i razveo se.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs