Zanimljivo

Život postaje bolji kada prestanemo da izlazimo non-stop: Evo i na kojih 7 načina!

Nemamo ništa protiv malo dobre zabave, ali neka granica treba da postoji. Ako si još uvek u fazi da moraš da izlaziš nekoliko puta nedeljno, možda je vreme da malo spustiš loptu. Donosimo samo neke prednosti povremenih izlazaka, osim dobrog zdravlja
Zanimljivosti
09:30h Autor:
Život postaje bolji kada prestanemo da izlazimo non-stop: Evo i na kojih 7 načina!
Foto: Shutterstock

Ako smatraš da je vreme da nešto promeniš u svom životu, a još ne znaš šta je to, postoji jedna stvar u vezi sa izlascima. Nemamo ništa protiv malo dobre zabave, ali neka granica treba da postoji. Ako si još uvek u fazi da moraš da izlaziš nekoliko puta nedeljno, možda je vreme da malo spustiš loptu. Donosimo samo neke prednosti povremenih izlazaka, osim dobrog zdravlja.

1. Novac

Ove godine nećeš morati da pozajmljuješ novac kako bi platila račune, samo zato što si svakog vikenda častila ljude po klubovima.

2. San

Zoru ćeš da dočekaš u toplom (i poznatom) krevetu, a ne u klubu, s nekim čudnim ljudima. I da, dobro ćeš da se naspavaš i odmoriš.

Kojih 5 stvari morate da prestanete da radite u 2015. saznajte OVDE.

3. Kilogrami

Prvo alkohol, a po povratku kući bilo kakva brza hrana. Svima nam je poznato nabacivanje kilograma tokom izlaska. Sada stigneš da se probudiš i da odeš na pijacu po nešto mnogo zdravije. A imaćeš snage i da počneš da treniraš nešto, po svom izboru.

4. Žaljenje

Sinoć si popila čašu vina, pogledala film i otišla da spavaš. Nisi završila sa bivšim, sa nekim nepoznatim. posvađala se sa prijateljicama i slično. Drugim rečima, nije se dogodilo ništa zbog čega bi trebalo da žališ.

5. Stvari

Lična karta je u novčaniku, ključevi su u torbici, omiljena jakna u ormaru, a mobilni telefon na stolu - nisi ništa izgubila.

6. Slom

Sinoć te ni čašica više, ni neka pesma nije podsetila na njega. Nisi morala da gledaš prizor koji nipošto ne želiš da vidiš. U svakom slučaju, probudila si se kao pobednica, što znači da se nisi "slomila" u javnosti i suzama upropastila veče. Svima.

Poslušajte iskusne žene - OVDE pročitajte 8 saveta onih koje su prošle više od vas!

7. Društvene mreže

Ustala si, popila kafu na miru i pregledala gde je ostatak društva bio sinoć. Sva sreća, nisi kao inače morala da se "odtaguješ" sa 500 neprijatnih fotografija, niti da zoveš klubove da iste te slike sklone sa njihovih službenih sajtova.

OVDE pročitajte sve strahove korisnika društvenih mreža!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs