Uverite se sami

6 stvari koje donose novac u Novoj godini prema Feng šuiju: Crveni novčanik, zlatan nakit, novi sat

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra
Zanimljivosti
20:58h Autor:
6 stvari koje donose novac u Novoj godini prema Feng šuiju: Crveni novčanik, zlatan nakit, novi sat
Foto: Thinkstock

Dobar Feng šui za dobru Novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca. Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako biste privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u Feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja, piše Lovesensa.

Evo kojih 6 elemenata treba da imate u praznicima koji slede:

1. Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Da vam kuća bude bogata - OVDE pročitajte 10 starih verovanja za privlačenje novca!

2. Crvena odeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

Kakvu poruku šalje crvena haljina pročitajte OVDE.

3. Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme... Zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

4. Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Budite kraljica novogodišnje noći - OVDE saznajte kojih 6 detalja će vas učiniti drugačijom i glamuroznom!

5. Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

6. Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

Broj bogatstva i posla - OVDE pročitajte kako numerologija otkriva da li vam ime donosi novac!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs