GDE JE I ŠTA RADI MADONIN DEČKO SA KOJIM JE DOBILA PRVO DETE? Priča se da ga je pevačica zavela, pa onda surovo ODBACILA

Madonin nekadašnji dečko, iznenadiće vas svojim poslom i životom.

Zanimljivosti
Autor:
GDE JE I ŠTA RADI MADONIN DEČKO SA KOJIM JE DOBILA PRVO DETE? Priča se da ga je pevačica zavela, pa onda surovo ODBACILA
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Madonin bivši dečko Karlos Lion, dobio je nalet ponosa usled uspeha svoje ćerke Lordes Lion, koja je uspešna manekenka i diplomac Univerziteta u Mičigenu, što ga je navelo da objavi nostalgične fotografije na svom Instagram nalogu.

Godinama su me mnogi označavali kao oca koji je samo zaslužan za to što je napravio dete. Ali sada je vreme da ponovo napišemo priču" izjavio je.

Glumac, koji se razveo od Betine Holt, sreo je Madonu na džogiranju u Central parku u Njujorku 1994. godine. Madona je napravila tada prvi korak i pozvala ga na sastanak. Nakon toga je romansa odmah usledila i bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Bivši par se tada odmah zaljubio, a nepunih godinu dana kasnije, na proslavi Madoninog 37. rođendana, objavili su svojim najmilijima da očekuju devojčicu.

Madona i Lion su izlazili tri godine, ali nikada se nisu venčali. Nakon njihovog razlaza u maju 1997. kada je Lordes imala sedam meseci, dvojac je ostao prijateljskim odnosima i oboje su javno hvalili jedno drugo.

On je 2011. rekao za ,,Pipl" da je „zauvek zahvalan Madoni“ što je rodila „ljubav njegovog života“.

,,Ne kajem se. Ne bih ništa menjao. Izvukao sam ono najbolje iz te veze, a to je moja ćerka. Moja ćerka mi je sve", rekao je.

Što se tiče njegovog roditeljskog stila, priznao je da je „blag tata“ i „veoma empatičan".

Dok je Karlos Lion nastavio da glumi i producira nekoliko filmova tokom godina, nikada se nije popeo na nivo svojih kolega, kao što je na primer Džef Bridžis.

Dok su njegovi glumački poslovi sada mali i gotovo nikakvi, najveći deo Lionovog prihoda donosi njegov posao kao lični trener u teretani u Njujorku.

Karlos Lion često obaveštava svoje pratioce na Instagramu o raznim novostima za trening i vežbanje i savete u vezi sa treniranjem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs