SVI MUŠKARCI SE LOŽE NA EMILI, A ONDA IH ISTINA OŠAMARI: Na prvi pogled ONA JE SAVRŠENA, ali NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA

Emili ima duge noge, bujne grudi, uzak struk i simpatičan osmeh. Momci prosto gube glavu za njom, a kada čuju istinu o tome ko je ona zaista, realnost ih prosto ošamari

Zanimljivosti
Autor:
SVI MUŠKARCI SE LOŽE NA EMILI, A ONDA IH ISTINA OŠAMARI: Na prvi pogled ONA JE SAVRŠENA, ali NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA
Foto: Printscreen/Instagram

Emili Pelegrini se pojavila na Instagramu pre tačno 4 meseca i za to kratko vreme prikupuila je oko 123.000 pratilaca.

Devojka sa zanosnim oblinama, uzanim strukom, smeđom dugom kosom i šarmantnim osmehom pravi je mamac za fudbalere, MMA borce i milijardere koji joj šalju raznorazne ponude za provod u hotelima sa 5 zvezdica, nakit i automobile.

Ali, postoji jedna caka. Emili nije stvarna osoba. Da dobro ste čuli.

Emili Pelegrini je model generisan veštačkom inteligencijom. Njeni realistični video snimci, fotografije na kojima se smeši napravljene su od strane veštačke inteligencije, što je njenom kreatoru donelo 10.000 dolara za samo šest nedelja od kako je Emili na Instagramu.

"Pitao sam Chat GPT kako izgleda devojka iz snova prosečnog muškarca i pisalo je smeđa kosa, duge noge, pa sam je napravio tačno kako piše", rekao je kreator za Dejli mejl.

"Cilj je bio da je učinim dopadljivom i privlačnom. Želeo sam da bude što stvarnija. Veoma je zanimljivo kako je muškarci kontaktiraju. Preko Instagram ona dobija direktne poruke od zaista poznati ljudi, poput fudbalera, milijardera, MMA boraca i tenisera. Misle da je stvarna. Pozivaju je u Dubai da sa njima provede odmor.

Postojao je trenutak kada sam pomislio "Šta se to j**e dešava. Jedan fudbaler ju je pitao: "Kako je moguće da tako lepa dama nema dečka?""

Povučen dobrim uspehom Emili Pelegrini, njen kreator je napravio i njenu sestru Fionu, koja već ima preko 30.000 pratilaca na Instagramu.

Pogledajte još njenih slika u našoj galeriji:

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

(Stil/ Marca)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs